POGLEDAJTE STA VAM SE DESAVA KADA ZADRZAVATE GASOVE

POGLEDAJTE STA VAM SE DESAVA KADA ZADRZAVATE GASOVE

Nagrizajuće za želudac može se vratiti u grlo i na taj način uzrokovati refluks kiseline ili osjećaj iscrpljenosti u grlu. U slučaju da se to dogodi, često se javlja gastroezofagealna refluksna bolest ili skraćeno GERB.

Probavne smetnje koje osjećate stvarno su korozivne za želudac i vratile se u grlo. Gastroezofagealni refluks nastaje kada su mišići nemoćni obuhvatiti donji dio grla. Otvara se i dopušta hrani da prođe u želudac. Ovaj mišić bi također trebao biti zatvoren kako se želudac ne bi vratio u grlo. Osim otvaranja tog mišića, ponovno uspostavljanje korozivne tvari iz želuca mogu izazvati različite tvari. Da biste bili sigurni što se s njim događa, važno je napraviti gastroskopiju, nakon čega se može odobriti lijek.

Pod pretpostavkom da imate refluks kiseline, pokušajte s ovim normalnim tehnikama

Razlozi nagrizanja želuca

Bez obzira na oslabljene mišiće, razlozi za nagrizanje želuca mogu biti:

mnogo hrane
uska odjeća
trudnoća
debljina
određene droge
blizu domaćeg pritiska
prebrzo zbrinjavanje
smoking
odmarajući se nakon jela

Redoviti načini upravljanja korozivnim želucem

Prije nego što počnete s receptima, isprobajte ove izvorno izrađene savjete.

1. Žvakaća guma Žvakaća guma bez šećera može se iskoristiti za bolje lučenje sline. Budući da je bazičan, ubija nagrizajuće za želudac. Ne sprječava dolazak korozivnih tvari u grlo, ali ublažava probavne smetnje.

2. Pokušajte ne pušiti cigarete Nikotin iz cigareta opušta mišiće jednjaka. Štoviše, cigarete animiraju razvoj korozivnog želuca.

3. Pokušajte ne odmarati nakon gozbe. Nemojte ležati na sofi nakon večere. U idealnom slučaju, sjedimo ili stojimo uspravno kako bismo zadržali sve korozivne tvari u želucu.

4. Jedite skromnije večere Velike večere nisu piknik za mišiće jednjaka. Radit će bolje pod pretpostavkom da pokušate pojesti četiri ili pet skromnijih večera dnevno od tri ogromne.

5. Pokušajte ne nositi usku odjeću Udobna i slobodna odjeća neće pritiskati središnji dio i povećavati nevolju. Uska haljina i pojasevi mogu pogoršati situaciju.

6. Izgubite dodatne kilograme Pretilost i debljina su najpriznatiji razlozi probavne smetnje i nagrizanja želuca.

2. Brzo smanjenje težine nije moguće upravljati na duge staze

7. Hidratacija Simptomi korozivnog želuca bit će smanjeni s puno vode. Mlaka voda će oslabiti čvrste kiseline.

8. Pečenje bezalkoholnog napitka Pomiješajte malo bezalkoholnog pića od pečenja u čaši vode i popijte. Ova kombinacija će odmah ubiti korozivnu tvari u želucu i umanjiti osjećaj napetosti.

9. Jedite organske proizvode Banane i jabuke su održive u borbi protiv probavne smetnje. Jabuke djeluju rashlađujuće u želucu pa ih možete popiti vodom.

 

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *