SANJA MARINKOVIĆ ŠOKIRALA NACIJU: “Učesnici Elite su popularniji od književnika i glumica”, voditeljka odmah sve obrazložila

SANJA MARINKOVIĆ ŠOKIRALA NACIJU: “Učesnici Elite su popularniji od književnika i glumica”, voditeljka odmah sve obrazložila

U večerašnjoj emisiji “AmiG Show”, Marija Kulić je gostovala i odgovorila na neka od najintrigantnijih pitanja koja su mnogi iščekivali. Jedno od pitanja bilo je koje od njenih ćerki smatra najlepšom, na šta je Marija odgovorila da su sve njene ćerke lepe na svoj način, ali je istakla da joj je Tijana najsličnija, dok Miljanu i Anu takođe vidi kao veoma lepe, posebno ističući Anin fitnes i svakodnevne treninge.

Kada je Ognjen Amidžić postavio pitanje o Miljaninoj trudnoći, Marija je otvoreno govorila o izazovima s kojima se suočava. Ona je spomenula da ovo nije prva Miljanina trudnoća i da je od početka bila svesna da će većina odgovornosti pasti na nju. Takođe je objasnila kako je smrt njene majke imala ogroman uticaj na Miljanu, koja se tada jako vezala za nju. Marija je pričala o Miljaninom stanju i o tome kako su pokušali da reše probleme s bajanjima i psihologom, ali da su posledice ostale prisutne.

Otvoreno je govorila i o Miljaninom učestvovanju u rijalitijima, priznajući da je protiv toga, ali da Miljani rijaliti često predstavlja beg od dosade. Marija je izrazila zabrinutost zbog Miljaninog psihičkog stanja i opsesivnih ponašanja, ali je naglasila da, uprkos svemu, želi da njena ćerka bude zdrava i srećna.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *