POZNATA PEVAČICA UHVATILA MUŽA SA ŠVALERKOM U ZAJEDNIČKOM DOMU! Iznela sve detalje u javnost: Čekala sam ga da izađe… Svi detalji drame

POZNATA PEVAČICA UHVATILA MUŽA SA ŠVALERKOM U ZAJEDNIČKOM DOMU! Iznela sve detalje u javnost: Čekala sam ga da izađe… Svi detalji drame

Folk pevačica Nela Bijanić, koja je više od deset godina bila u braku sa estradnim menadžerom Rajkom Mijanovićem, progovorila je o bolnom trenutku kada je otkrila da je suprug vara. Iako je dugo sumnjala u njegovu vernost, tek kada ga je uhvatila na delu sa ljubavnicom, donela je odluku da se razvede.

Nela je otvoreno govorila o tome koliko je bila posvećena braku i verovala da će to biti trajna veza. „Ja kada sam se udala mislila sam da je to kraj, spustila sam roletne i to je tako“, rekla je, dodajući da prevara nije bila nešto što bi mogla da prihvati ili oprosti. Smatrala je da je zdrava komunikacija ključna i da je trebalo razgovarati i rešavati probleme pre nego što dođe do ovako bolne izdaje.

Iako je dugo trpela sumnje, Nela je odlučila da ćuti i posmatra dok ne sazna pravu istinu. Na kraju je otkrila da njen suprug dovodi ljubavnicu u njihovu zajedničku kuću. „Znala sam i ćutala. Puštala sam ga da vidim dokle će ići“, ispričala je. Jednog dana, dok je bila na gornjem spratu, čula je glasove iz prizemlja. Kada je izašla ispred kuće, videla je supruga kako izlazi sa mlađom ženom.

„Rekla sam joj da više nikada ne dolazi u kuću u kojoj i ja živim“, prisetila se Nela, naglasivši da je u tom trenutku prelomila i odlučila da okonča brak. Iako joj je bilo teško, donela je konačnu odluku, smatrajući da nije zaslužila takav tretman.

Nela i Rajko sada imaju korektne odnose zbog sina, snaje i unuka, ali ona i dalje jasno stoji pri stavu da prevare ne može da oprosti. Smatra da su zdrava komunikacija i iskrenost najvažniji u braku, te ističe da kada se ona razvela, sve žene mogu učiniti isto ako su suočene s prevarom.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *