Love

Ako vi i vaš partner radite ovih 6 stvari, ostarit ćete zajedno

Kada započnete novu vezu, nemoguće je predvidjeti konačni ishod. Doživljavanje visoke dobi u dvoje za većinu je najljepši epilog ljubavne priče. Ako trenutno radite ovih 6 stvari u vezi, na dobrom ste na putu.

Neizbježna razočaranja moraju se svladati zajedno. Prema riječima stručnjaka, takvi trenutci čine čak 20 posto veze, što je jasno parovima koji su u ljubavnoj i predanoj vezi.

Za zajedničko iskustvo „zlatnih“ godina potrebno je puno dobre komunikacije. Ako to radite vi i vaš partner skupa, puno je vjerojatnije da ćete to postići.

 

1. održavate “iskreno” prijateljstvo

Iako vas u početku privlače različite stvari, poput privlačnosti, zaluđenosti, želje za djecom ili financijske sigurnosti – ljepilo koje drži većinu odnosa zajedno je prijateljstvo.

“Čuvati prijateljstvo” sa svojim partnerom, koliko god čudno zvučalo, tajna je jednostavnih stvari. Pitajte o njegovom danu i zapravo ga slušajte. Ne uzimajte svog partnera kao nekoga koga uzimate zdravo za gotovo.

 

2. Imate “neugodne” razgovore

Kad tražite nekoga s kime ćete provesti ostatak svog života, također trebate biti spremni na teške razgovore. Sposobnost razgovora o bilo kojoj temi ili problemu bez oklijevanja je ključ povjerenja, koji je u većini slučajeva i najveći afrodizijak.

 

3. Kupujete zajedno

Jednostavna i istovremeno podcijenjena stvar koja je, za većinu, neugodan zadatak. Kupovina zajedno olakšava kupovinu deterdženta za rublje i povrća, a o partneru uvijek saznate nešto novo: “Od kada volite rotkvice?”

 

4. Odvojite vrijeme za sebe

Iako je važno provoditi kvalitetno vrijeme sa svojim partnerom, također je važno izdvojiti vrijeme za sebe. Sretna i zdrava veza sastoji se od pojedinaca koji su zadovoljni sobom i koji su izabrali osobu s kojom žele živjeti iz istog razloga.

 

5. Razgovarate iskreno

Svađe ne znače da niste zajedno. Svi se parovi svađaju, razlika je samo u tome na kakav način. Ne pretjerujte s stvarima iz prošlosti i ne raspravljajte o problemima pred drugima.

 

6. Svakog dana stvarate uspomene

Svakodnevno pronađite način koji vas podsjeća koliko ste zahvalni jedno drugome što ste se našli. Malo pažnje ili zajedničke avanture daju vam topla sjećanja koja će vas ugrijati na vašu zlatnu godišnjicu vjenčanja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *