Horoscope

OVAN će dobiti pomoć, RAK je previše u društvu, DJEVICU će razočarati, STRIJELCU se život mijenja

Ovan

Ono što u prošlosti nije dobro urađeno, danas će se morati popraviti. Krenite od temelja da i ovog puta učinite dobro. Primat ćete više pomoći nego što očekujete.

Bik

Ispravljanje prošlih odluka neće donijeti dobro. Odlučite se za novi put, donesite nove odluke i imate više uspjeha na duže staze. Ne ljutite se, to više ne daje dobre rezultate.

Blizanac

Danas su žene na vašoj strani i pomoći će vam u svemu. Stalno će vas zabavljati, iako to neće biti ništa što želite. Brinut ćete se, jer ćete biti opušteni i nećete postići ono što želite.

Rak

Povećat će se utjecaj između prijatelja i poznanika, dajući vam previše vremena i zaboravljajući na obaveze koje ste obećali da ćete završiti.

Lav

Bliži stav promijenit će vašu sreću, što će promijeniti i loše energije u kojima ste bili do sada. Oslobodit ćete se i učiniti sve što je potrebno kako biste se izliječili.

Djevica

Senzualnost i  energija preplavit će dan i nećete se oduprijeti. Ali kasnije nećete htjeti razgovarati o tome, a kamoli promijeniti svoje planove. Netko će vas razočarati.

Vaga

Čvrsto ćete postaviti granice u svom poslu i staviti svoje zdravlje na prvo mjesto. Ne možete nastaviti u ovom stilu, jer vam se energija smanjuje.

Škorpija

Slijedit ćete svoj cilj i napraviti bolju strategiju i budno pratiti što se događa. Kroz red, ideje i pomoć prijatelja uspjet ćete, samo ne odustajte.

Strijelac

Traženje osobe iz inozemstva donijet će vam nove spoznaje i želje. To vas može dovesti do cjelovitog preuređenja života, jer ćete osjetiti želju kao nikad do sada.

Jarac

Prepustite se starim mukama i usredotočite se na ono što želite da ne biste postali bolesni zbog toga. Ako je prekasno za to, rješenje je oslobađanje životne energije, ljubavi koja će donijeti potrebne promjene.

Vodolija

Želite iznova izmisliti stara znanja i ideje, ovaj put za veću cijenu i slavu. Dobit ćete podršku starije osobe i mnogih voljenih, pa vam neće biti žao.

Riba

Kroz burnu raspravu o različitim stvarima odjednom ćete sletjeti u krevet i mirno nastaviti nakon toga. Ako je druga strana uključena u to, našli ste srodnu dušu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *