Horoscope

OVAN će pustiti maštu, ŠKORPIJA se plaši, VAGU će osvajati, za RIBU intenzivan dan..

Ovan
Iskoristite dobre šanse za slobodan dan i riješite se pritiska. Nikome ne objašnjavajte svoje planove, idite i pustite maštu da se pokrene i zabavi.

Bik
Pazite da ne pretjerate i trošite novac na bogate večere. Vidljive posljedice će stoga biti na težini, blagostanju i većem gubitku novca.

Blizanci
Bit ćete vrlo pričljivi, možda čak i previše, te ćete otkriti bilo kakvu osobnu ili obiteljsku tajnu, što će imati štetne posljedice šire, zbog čega ćete kasnije biti vrlo žalosni.

Rak
Nemirna noć i jutro iscrpit će vas, ali brzo ćete se pokupiti jer vas u popodnevnim satima očekuje ugodan posjet ili očekivani dobar događaj. Izađite i opustite se.

Lev
Postavite granice gdje možete pomoći svojoj obitelji i prijateljima. Razočarat ćete se kada vidite da ne možete očekivati ​​iste usluge kao u prošlosti niti pravu podršku.

Djevica
Potpuno novi i motivirani, pokrenite vlastiti projekt. Ako to nije moguće, sazovite sastanak, sastanite se sa svima koji su uključeni i dogovorite najbolju moguću suradnju.

Vaga
Nećete ni primijetiti kako će vam suprotni spol letjeti emitirajući dobru energiju, ali premalo razmišljate o sebi i ljubavi koju imate u vezi.

Škorpija
Plašite se da vas opet ne povrijede, pa ste postavili potpunu predaju prepuštanju vlastitim emocijama. Proći će neko vrijeme prije nego što zaista možete vjerovati sebi.

Strijelac
Pratite i učite, mijenjajte i napustite sve što ne funkcionira. Cilj je za područjima u kojima želite dugoročno promijeniti promjene.

Jarac
Vijesti dolaze i dopuštate im da uđu u vaš život ili barem naprave prve korake. Pred vama je toliko toga, a sada je vrijeme da glumite i radite ono što ste htjeli.

Vodolija
Odmorite se i nema ništa loše u tome da odmoru posvetite cijeli dan. Ne gledajte u druge, već radite upravo ono što je dobro za vas, ne samo da se razbolite nego ne dopustite da vam oduzmu vaš život.

Riba
Intenzivan dan je obećavajući. Ne razmišljajte o tome što će drugi reći, već slijedite svom srcu. Vrijeme je za promjene koje morate izvršiti bez obzira na sve.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *