Horoscope

ŠKORPIJA je kao magnet, BLIZANCI ne gubite nadu, za LAVA odličan dan, RIBU će osvojiti..

OVAN

Radni dan će dobro proći. Čini se da ste u svojoj glavi postavili specifičan cilj koji ćete danas željeti ostvariti. Slušali ste svoje unutrašnje želje i potrebe, pa ćete skrenuti u pravom smjeru. Slijedite svoju intuiciju i možete koristiti meditaciju za slušanje svojih unutarnjih glasova. Pazite na financijske odljeve!

Ljubav: Danas ćete biti puni ideja, što će se odraziti i na vaš ljubavni život. Ako ste jučer osjetili laganu nestabilnost, ne brinite, jer će danas situacija biti potpuno drugačija. I slobodni i vezani, osjetit ćete da je vrijeme da stavite pesimizam u stranu. Kao samci, ojsetit ćete čežnju za ljubavlju, i vezani partnera ćete pustiti još bliže.

Ljubav: 5 Posao: 4 Zdravlje: 5

 

BIK

Općenito: Danas ćete biti prezadovoljni. Činit će se da su vaše misli pune briga i planova koje možda nikad nećete moći ostvariti. Predomislite se. Zapamtite, možete usmjeriti svoj um predviđanjem događaja, pa se što prije riješite loših misli. Ne žurite sa zadacima jer biste mogli pogriješiti. Ne donosite danas važne odluke.

Ljubav: Osjećat ćete ljubav prema nekome, zato nemojte pokušavati na silu, jer nećete uspjeti. Upamtite da to može biti samo dug put. Smirite se. Ali danas ćete biti bolje volje. Smislit ćete novu taktiku za potpuno umrežavanje partnera. Snalažljivost će vam pomoći. Sretno!

Ljubav: 4 Posao:: 2 Zdravlje: 3

 

BLIZANCI

Općenito: Danas ćete se malo predramiti, neka činjenica će vas stvarno uzdrmati. Istina je da niste baš bili spremni, ali budite energični i ne dopustite sebi da ostanete pospani na poslu. Danas ćete sigurno biti pred očima nadređenih, jer situacija na poslu nije baš najbolja. Pazite na svoj rad.

Ljubav: Sigurno ćete danas biti više zaljubljeni i ići će vam bolje nego na polju rada. Uveče će vas uglavnom izdahnuti ropstvo. Želite društvo i mir svog partnera, jer će vam to najviše značiti na svijetu. Bit ćete danas razočarani oni koji ste slobodni. Činit će se da vaša želja za ljubavlju prolazi i da gubite nadu da ćete upoznati pravu osobu.

Ljubav: 4 Posao:: 3 Zdravlje: 5

 

RAK

Općenito: Danas ćete se suočiti s novom mukom. Na poslu ćete zamoliti osobu da vam se obrati za pomoć. Naučit ćete nešto novo, ali svakako ustavite se jer vam to danas može predstavljati problem. Popodne ćete malo sanjati. Sanjat ćete o svojim željama, koje nisu ispunjene. Budite svjesni toga.

Ljubav: Danas ćete morati pokazati drugu stranu. Sigurno ste stavili na stranu obitelj i obiteljske obaveze. Bez obzira na slučaj, danas dajte sve od sebe da poboljšate svoje odnose sa svojim najmilijima. Pokažite da vam je stalo do njih i ispričajte se ako je potrebno. Danas ćete biti za koketiranje oni koji ste slobodni. Iskre će se vrtjeti tu i tamo.

Ljubav: 4 Posao:: 3 Zdravlje: 4

 

LAV

Općenito: Danas ćete biti uzbuđeni zbog svog novog radnog dana. Probudit ćete se puni energije i volje za životom. Probudit ćete se prije nego što zvoni budilica. Pucat ćete se od snage, čeznut ćete za uspjehom, pa ćete biti prvi na poslu i napustiti posljednji. Nastavite li tako i u budućnosti, ne bojte se, jer će vaš entuzijazam zasigurno primijetiti.

Ljubav: Danas će vas zavesti oni koji ste slobodni pa se pripremite na to. Čini se kao da se svi ne mogu odreći vašeg šarma, pa ste možda malo previše samopravedni. Pokušajte kontrolirati svoje samopoštovanje tako da postignete željeni učinak. Sigurno ćete biti sretni zbog svog partnera. Pozitivna ljubav će također dominirati na ljubavnom polju.

Ljubav: 4 Posao:: 4 Zdravlje: 5

 

DJEVICA

Općenito: Danas ćete se usredotočiti na posao, najvjerojatnije zaboravljajući na obitelj i ljubav. Naći ćete se kao radholik. Nemojte misliti da sve uvijek treba učiniti odmah. Budite svjesni važnosti podjele rada jer vam ona može uvelike koristi. Danas ne pretjerujte, jer bi to moglo nanijeti više štete nego koristi vašem tijelu.

Ljubav: Danas ćete biti sami zbog ljubavi. U vezi možete očekivati ​​puno sporova, posebno u večernjim satima. Između vas i vašeg partnera pojavit će se nesuglasice. Čini se da ćete morati pokušati još malo, naravno, ako ikad želite shvatiti svog partnera. Dajte sve od sebe jer u posljednje vrijeme zaboravite na njega nekoliko puta, gurajući ga u stranu.

Ljubav: 2 Posao:: 5 Zdravlje: 4

 

VAGA

Općenito: Danas ćete početi fantastično. Možete očekivati ​​da ćete poboljšati svoje financije i poboljšati prihode. Nemojte se iznenaditi ako će vas nadređeni iznenaditi povišicom. Ako vam netko duguje novac, danas ćete ga sigurno dobiti. Na poslu će vas dobre vijesti zaista usrećiti. Osjećat ćete da vas ništa i nitko ne može zaustaviti.

Ljubav: Za slobodne će dan bit vrlo depresivan, barem što se tiče emocija i ljubavi. Činit će se da ste sami sebi dovoljni i ne treba vam ljubav da biste bili potpuno sretni. Pazite da se takvo razmišljanje ne povlači duže vrijeme. Sigurno ćete biti zaprepašteni riječima vašeg partnera. Danas ćete se osjećati loše, činit će se da vas partner dovodi u zabludu.

Ljubav: 2 Posao:: 5 Zdravlje: 4

 

ŠKORPIJA

Općenito: Danas ćete se osjećati sjajno jer ćete osjećati da ste postigli sklad na svim područjima svog života. Bit ćete sjajni na poslu, a kolege i drugi divit će se vašoj domišljatosti i žurnosti. Bit ćete i magnet za ljude jer ćete im biti izuzetno ljubazni. Mnogi će imati vrlo pozitivno mišljenje o vama, što će vas posebno oduševiti danas.

Ljubav: Danas ćete biti slobodni i vezani u svim svojim imidžima. Svakako ćete biti u centru pažnje, kamo god krenete. Osjećat ćete da vam drugi proždiru očima i žele vas, pa ćete biti istinski sigurni. Ti će se osjećaji zapisati na vašu kožu. Ne iznenadite se primanjem poklona i pozivnica. Prihvati ih bez oklijevanja, samo jednom se živi.

Ljubav: 5 Posao:: 4 Zdravlje: 5

 

STRIJELAC

 

Općenito: Danas ćete biti razočarani svojim novim radnim danom. Osjećat ćete da vam radne okolnosti ne pogoduju, jer će vam rad stvarati probleme, kao i odnosi s kolegama. Pokušajte uspješno obaviti svoj posao, jer vaši nadzornici sigurno nadziru vaš rad. Zdravlje: pazite na bolove u zglobovima.

Ljubav: Slobodni će danas izaći na vidjelo kao munja. Mnogi će shvatiti da ste zaljubljeni. Pravi partner vam je već pri ruci. Dajte sve od sebe i ne mislite da je sada vrijeme da pričekate. Poduzmite akciju jer će vrijeme biti idealno za novu ljubav. Vezani, novi osjećaji će se probuditi i u vama!

Ljubav: 4 Posao:: 2 Zdravlje: 3

 

JARAC

General: Danas ćete biti skloni radu. Možda ćete do večeri biti na svom radnom mjestu jer će vam to biti težak zadatak. Pazite na komplikacije koje se danas mogu pojaviti na radnom mjestu. Pobrinite se da ovaj dan ne obilježi cijeli tjedan. Uživajte u opuštanju kad se vratite kući. Pobrinite se za svoje dobro.

Ljubav: Danas ćete biti u potrazi za utjehom u ljubavi. Istina je da vam radni dan neće biti dobar, tako da ćete jedva čekati da se vratite u zagrljaj svog partnera. To će vas samo uvjeriti i pružiti vam osjećaj ljubavi. Bit ćete vrlo nesrećni danas oni koji ste slobodni, jer ćete biti usamljeni i frustrirani ljubavlju. Dođite u krevet ranije i odmarajte se. Sutra ćete razmišljati drugačije.

Ljubav: 3 Posao:: 2 Zdravlje: 3

 

VODOLIJA

Općenito: Pred vama je naporan dan i možete očekivati ​​mnogo razgovora i važnih sastanaka. Vaši nadređeni mogu danas biti uzbuđeni zbog vašeg rada, pa iskoristite priliku i pokušajte. U financijskom smislu danas ćete biti malo oklijevajući. Oni od vas koji poslujete možda su danas lišeni mnogih stvari, zato postupite odlučno! Zdravlje: Glavobolja se može pojaviti popodne. Pijte dovoljno vode.

Ljubav: Danas ćete biti zazuzeti cijeli dan. Razmislit ćete o svojim idejama, pa ćete svog partnera gurnuti u stranu. Objasnite mu da to nije povlačenje iz ljubavi i da imate samo mnogo briga. On će vas slušati i vidjet ćete da ćete se osjećati bolje. Jedino ćete razmišljati o prošlosti. Oprez!

Ljubav: 3 Posao:: 4 Zdravlje: 3

 

RIBE

Općenito: Danas ćete početi vrlo dobro. Danas će biti dobar dan za komunikaciju, tako da ćete moći uspostaviti vrlo dobar odnos sa nadređenima. Čini se da vam vjeruju, pa se nemojte iznenaditi ako vam danas povjete nove radne obveze. Definitivno ste to zaslužili, pa budite ponosni na sebe. Ali razmislite o tome kako biste mogli poboljšati svoju financijsku situaciju. Poduzmite akciju što je prije moguće!

Ljubav: Osjetit ćete stabilnost u ljubavi, zbog čega ćete prestati toliko se truditi za svog partnera. Počnite shvaćati da vam i on treba i čezne za vama. Ne dopustite da vam to odmakne. Već danas osjetit ćete poglede drugih. Prepustite se iskušenju i pogledajte oko sebe. Primijetit ćete nešto novo i potpuno iznenađujuće.

Ljubav: 3 Posao:: 5 Zdravlje: 4

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *