Horoscope

RIBA puna snage i volje, JARAC sa mnogo ljubavi, RAK će uživati u dobrom..

Ovan
Obratite malo pažnje i na svoje zdravstveno stanje, jer na svaki način pretjerujete. Neophodno je da se smirite u svojim pretjerivanjima i da se skromnije prepustite životnim stvarima koje vas vesele.

Bik
Propovijedat ćete optimalan režim i dobar život, tako da ćete dobiti vrlo stvarne pritužbe da ste posljednji koji savjetuju druge sve dok to sami ne provedete u praksi.

Blizanci
Priznat ćete neke dosadašnje pogreške i izviniti se svojoj obitelji ili prijateljima kojima će biti drago što je vaša loša volja iz prošlosti napokon prošlost.

Rak
Uživat ćete u dobrom društvu i dobroj hrani te imat ćete puno vremena na raspolaganju. Mašta i emocije isprepletat će se i osjećati ćete se kao da se nalazite negdje iznad devet nebesa.

Lav
Pazit ćete na sve što se događa oko vas i bit ćete nemirni, jer ne želite ponavljati emotivne pogreške iz prošlosti. Možete li danas odbaciti prošlost i krenuti novi.

Djevica
Neka vaša očekivanja od sebe i drugih ne ograničavaju vaše osjećaje i entuzijazam za sve što će se dogoditi. Što ste otvoreniji za nove stvari, to će vam biti lakše.

Vaga
Razmišljat ćete o ljubavi i načinu života i potpuno se uroniti u svoje planove i emocije. Bilo bi dobro za vas da napravite samoću koju ćete odabrati za sebe tako da u miru možete sanjati.

Škorpija
Posjete ili odnosi će vas emocionalno iscrpiti pa ni nećete primijetiti koliko je brzo prošao dan. Što se manje želite družiti s voljenima, više vas privlače vaše emocije.

Strijelac
Sanjarenje će vam povezati određene ideje iz prošlosti koje još niste u potpunosti realizirali. To će vas brzo probuditi u rješavanju najutjecajnijih problema u poslu.

Jarac
Pronaći ćete zanimljiva rješenja za svoje odnose i s najvećom ćete ljubavlju pristupiti rješenju svega. Neće svi uspjeti shvatiti što želite danas, jer ćete izgubiti strpljenje.

Vodolija
Planirat ćete promijeniti svoje emocionalne obrasce i prirodno privući svoje najmilije do vas. Oni danas neće biti sretni zbog toga, ali to vam neće smetati.

Riba
Imat ćete puno snage, volje i energije za određene zadatke koji su dugo odgađani. Danas ćete sve to moći napraviti i bit ćete zadovoljni što se nešto konačno promijenilo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *