“AKO NE MOŽETE DA PODNESETE IDITE KUĆI” Mladenci napravili SKANDALOZAN SPISAK PRAVILA za goste na venčanju, ovo su STROGI ZAHTEVI

“AKO NE MOŽETE DA PODNESETE IDITE KUĆI” Mladenci napravili SKANDALOZAN SPISAK PRAVILA za goste na venčanju, ovo su STROGI ZAHTEVI

Venčanja su tradicionalno poznata po veselju i prijatnoj atmosferi, ali ponekad se ovakvi događaji mogu pretvoriti u pravu dramu. Jedan par je odlučio da unapred spreči moguće probleme tako što je napravio detaljan spisak pravila koje gosti moraju poštovati, ali su mnogi ostali šokirani skandaloznim zahtevima koji su im bili postavljeni.

venčanje, venčanica, mlada

Na ovom spisku se ističe pravilo da gosti moraju da daju novac za venčanje, inače mogu zadržati svoj novac za sebe. Mladenci su takođe naglasili da im mišljenje gostiju nije bitno i da treba da se suzdrže dok piju, ali da se ipak dobro provedu. Dodali su i da gosti mogu da odu ako ne vole muziku koja se pušta, jer je ovo proslava, a ne sahrana.

venčanje, svadba

Par je takođe zamolio goste da koriste određeni hešteg ako žele da dele slike sa venčanja na društvenim mrežama i insistirao na tome da gosti ne sede tokom cele večeri.

svadba

Ovo spisak pravila izazvao je burne reakcije na društvenim mrežama, gde su korisnici izrazili šok i nezadovoljstvo. Dok su neki komentarisali da pravila deluju nezrelo i bezobrazno, drugi su smatrali da su pravila sama po sebi prihvatljiva, ali da su izražena na agresivan način. Ipak, neki su predvideli da će mladenci istrajati u sprovođenju svojih zahteva, možda čak i postaviti veliki poster sa pravilima na ulazu na venčanje.

venčanje, svadba, par, brak

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *