LIDIJA VUKIĆEVIĆ U 61. GODINI IMA DEVOJAČKU KILAŽU: “Umesto što idete u teretanu, pametnije je da uradite OVO”, savetuje

LIDIJA VUKIĆEVIĆ U 61. GODINI IMA DEVOJAČKU KILAŽU: “Umesto što idete u teretanu, pametnije je da uradite OVO”, savetuje

Lidija Vukićević, poznata glumica od 61 godine, često je pohvaljivana zbog svoje mladolikosti i zavidne linije. Iako naglašava ulogu genetike u očuvanju mladalačkog izgleda, priznaje da ima svoje rituale nege koji uključuju korišćenje raznih krema i serumima.

Lidija Vukićević

Njen režim nege kože je vrlo pedantan, s čekanjem od 30 sekundi između nanošenja svakog proizvoda. Redovno održavanje večernje rutine postalo je deo njenog života još od osmog razreda, a ističe da joj je higijena izuzetno važna.

Lidija Vukićević

Kada je reč o ishrani, nedavno je promenila svoj način ishrane, odrekavši se mesa i određenih masnih i slatkih namirnica. Kako kaže, ova promena rezultirala je većom energijom i pokretljivošću. Lidija ističe da se sada oseća zadovoljno sa svojih 62 kilograma na 175 centimetara visine, vraćajući se na težinu iz vremena snimanja serije “Bolji život”.

https://www.instagram.com/p/CiVeTJXjFpm/?utm_source=ig_embed&ig_rid=44420226-07ad-4d6e-9fd4-cee21d14451d

Lidija Vukićević

Iako ne posećuje teretanu, Lidija održava svoju liniju obavljajući kućne poslove i fizičke aktivnosti. Naglašava važnost mentalne motivacije i ciljeva u očuvanju fizičkog zdravlja. Takođe, ističe da je napravila sopstvenu listu ishrane i da ne koristi vagu za merenje težine, već se oslanja na garderobu kao pokazatelj promena u težini.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *