TEA TAIROVIĆ PLEŠE KAO DA JE NEKO UBACIO U STRUJU, MENI JE TO VIŠE STRIPTIZ! Baki B3 nikad surovije razvezao jezik o pevačici

TEA TAIROVIĆ PLEŠE KAO DA JE NEKO UBACIO U STRUJU, MENI JE TO VIŠE STRIPTIZ! Baki B3 nikad surovije razvezao jezik o pevačici

Baki B3, poznati denser koji se ističe svojom iskrenošću, nedavno je dao komentare o mladim pevačicama i njihovim karijerama, ne štedeći u izražavanju svojih mišljenja.

Baki B3

Istakao je da, kada je u pitanju ples, samo Teodora Džehverović i Milica Pavlović po njegovom mišljenju zaista ističu svoje plesne veštine. Međutim, nije uključio Teu Tairović u tu grupu, primetivši da njen stil plesa više liči na latino ples, što po njemu nije u skladu sa tradicionalnim plesnim stilovima. Takođe je naglasio da smatra da Teina izvedba plesa često deluje previše provokativno i kao da je inspirisana striptizom, umesto da bude fokusirana na umetnost plesa.

Tea Tairović

Baki se takođe osvrnuo i na Teine scenske kostime, koji su često tema razgovora u medijima. Kritikovao je njen stil oblačenja kao seljački, primećujući da su njene haljinice često iscepane do pola i da je njen nastup često previše provokativan za njegov ukus, uprkos tome što je priznao da Teu ceni kao umetnicu.

Iako su njegove reči oštre, Baki je istakao da poštuje Teu kao izvođača, ali je jasno dao do znanja svoje mišljenje o njenom plesu i stilu.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *