KOMŠIJE S BEŽANIJE NE PUŠTA BES! I dalje ljute na Marka Miljkovića jer ih gađao JAJIMA, može da izgubi sve što je stvorio s Lunom

KOMŠIJE S BEŽANIJE NE PUŠTA BES! I dalje ljute na Marka Miljkovića jer ih gađao JAJIMA, može da izgubi sve što je stvorio s Lunom

Luna Đogani i Marko Miljković nedavno su bili u središtu pažnje zbog incidenta u kojem je Miljković sukobio sa komšijama, što je rezultiralo njegovim privođenjem.

Miljković je proveo 48 sati u pritvoru, nakon čega je pušten na slobodu nakon saslušanja. Navodno, komšije na Bežanijskoj kosi i dalje su ljute na njega zbog incidenta sa jajima i očekuju da Marko snosi odgovornost.

Postoji mogućnost da protiv Miljkovića bude podneta prekršajna prijava za remećenje javnog reda i mira, što može rezultirati novčanom kaznom. Međutim, za napad na službeno lice mogao bi se suočiti sa kaznom od jedne do pet godina zatvora.

Marko Miljković

Nakon hapšenja, Miljković je prebačen u Urgentni centar, a zatim u psihijatrijsku bolnicu “Laza Lazarević”.

Incident je izbio zbog navodnih problema sa stanarima iznad njih koji su bacali otpatke na njihovu terasu, na što je Miljković odgovorio jajima. Marko je zatim pozvao policiju u stan, izražavajući svoje nezadovoljstvo.

Podsetimo, par se upoznao u rijalitiju Zadruga, a Luna je više puta istakla svoje simpatije prema Miljkoviću još od njegovog učešća u Velikom bratu, šaleći se da je oduvek bila njegov fan.

Nakon intimnog venčanja, par je dobio dve ćerkice.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *