POGLEDAJTE “JURIO SAM PO HODNIKU, TRAŽIO MLAĐU SESTRU” Potresna ispovijest učenika “Ribnikara” koji je sve čuo: Svi su vrištali, ja sam se sakrio s njom u ćošak

POGLEDAJTE “JURIO SAM PO HODNIKU, TRAŽIO MLAĐU SESTRU” Potresna ispovijest učenika “Ribnikara” koji je sve čuo: Svi su vrištali, ja sam se sakrio s njom u ćošak

“Vladislav Ribnikar” bio je poprište stravične pucnjave u kojoj je ubijeno devetoro ljudi, među kojima osmoro djece, kada je dječak ubica ispalio 57 hitaca, a kako je tada ispričao “Blicu”.

– Sjedio sam u učionici, međutim, prije zatvaranja čuo sam pucanj, nisam znao što se događa, ali mislio sam da su petarde. Zatim sam čuo još jedno, tata još jedno. Svi su se izbezumljeno pogledavali, učiteljica se uplašila, a onda smo ispalili još nekoliko hitaca i djeca su vrištala. Svi su se izbezumljeno pogledavali. Svi su vrištali, bila sam uplašena jer i moja mlađa sestra ide u ovu školu, trčala sam hodnikom, mislila sam da joj se nešto dogodilo – ispričala je kroz suze učenica ove škole.

Ipak, u sedmom razredu ocu je uzeo papirić i uhvatio se u krvavi pir. Prvo se pobrinuo za školu, dvoje učenika, a onda se uputio prema profesorima povijesti koji su bili u kabinetu. Prvo, tu su vozač automobila, dva učenika.

 

– Ako ovo čitate, primijetit ćete da profesorica nije rekla da jesmo – rekao je učenik ove škole. Ako ovo čitate, primijetit ćete da učiteljica nije rekla da jesmo – rekla je učenica ovog razreda.

Podsjetimo, trinaestorica su 3. svibnja u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” ubili osmoricu svojih šogora i šogora Dragana Vlahova, a ranije sedam osoba, ubojstvo je isplanirao do detalja. svibnja u Osnovnoj školi

Ako je to slučaj, plan se nalazi u sredini sobe, a zaslon telefona prikazuje krv u sredini sobe. No, to nije slučaj ako na internetu tražite Kazneni zakon Srbije jer ste svjesni da postoji mogućnost da će to učiniti.

Štoviše, prema informacijama Blica, s mjesta kobnog dana ispalio je 57 metaka, od kojih je žrtva pogodila 34; međutim ne zna se da li je hitac pogođen i zna se.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *