“ČULI SMO JE KAKO…” Komšije oplele po Marku i Luni, otkrili sve NJIHOVE TAJNE: Više viđamo Gagija nego Miljkovića!

“ČULI SMO JE KAKO…” Komšije oplele po Marku i Luni, otkrili sve NJIHOVE TAJNE: Više viđamo Gagija nego Miljkovića!

Posle incidenta u kojem je jutjuber Marko Miljković bacio jaja na terasu komšije, što je rezultiralo njegovim boravkom u policijskoj stanici, komšije su počele otvoreno da govore o ponašanju ovog bivšeg učesnika rijalitija.

Luna Đogani

Luna Đogani je viđena pozitivno od strane nekih komšija, koje je opisuju kao devojku koja se brine o deci i koja svojim postupcima opravdava ponašanje svog partnera, Marka. Međutim, većina komšija nije imala pozitivno mišljenje o Marku, čak ni pre incidenta. Opisuju ga kao nekoga ko nije u skladu sa standardima pristojnog ponašanja. Kritikuju ga zbog nedostatka poštovanja prema propisima zajednice, kao što je postavljanje klime na neovlašćen način, što je dovelo do sukoba sa stanarima.

Marko Miljković, Luna Đogani

Mnogi smatraju da ih je novac promenio, primetivši promene u ponašanju otkako su postali popularni na jutjubu i učestvovali u rijaliti programima. Njihovo ponašanje i odnos sa komšijama često su tema rasprave, pri čemu se ističe da su postali sujetni i nepristupačni.

Marko Miljković

Iako su neki komšije ranije imale pozitivan doživljaj o ovoj porodici, incident sa jajima na terasi komšije izazvao je negativnu reakciju među stanarima zgrade. Mnogi smatraju da Marko nije rešio problem na pravi način i da je nepristojno reagovao, dok su Luna i Marko postali predmet opšte osude u zajednici.

Marko Miljković, Luna Đogani

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *