EVO U KAKVOM KREVECU SPAVA ISAIJA RAŽNATOVIĆ! Ovakav model se više ni ne proizvodi, zavirite u dom boksera: Detalji oduzimaju dah

EVO U KAKVOM KREVECU SPAVA ISAIJA RAŽNATOVIĆ! Ovakav model se više ni ne proizvodi, zavirite u dom boksera: Detalji oduzimaju dah

Isaija Ražnatović, najmlađi sin Veljka Ražnatovića, rođen je 14. maja, što je izazvalo veliku radost među braćom Željkom i Krstanom, kao i među ponosnim roditeljima.

Roditelji su odmah uredili prostor za malenog Isaiju u svom domu u Titelu. Budući da je još u odojčadi, za sada spava sa roditeljima u njihovoj sobi.

Veljko Ražnatović

Veljko i Bogdana su prilagodili svoju spavaću sobu za potrebe bebe. Pomerili su bračni krevet, postavili police za bebine stvari, kozmetiku i pelene, dodali komodu za presvlačenje, dok su krevetac smestili u ćošak sobe.

Veljko Ražnatović

Veljko je danas na Instagramu objavio snimak kako provodi vreme sa sinom, gde se moglo videti uređenje prostora za Isaiju. Krevetac bele boje sa ovalnim tapacirungom privukao je najviše pažnje, a iako deluje skupo, izgleda da je modifikovan sa modernim sadržajima.

Bogdana Ražnatović

Budući da je mala razlika u godinama između Veljkovih i Bogdaninih sinova, veruje se da će deca nasleđivati garderobu jedan od drugog, dok Veljko i Bogdana kupuju nove stvari za bebu.

Željko, Krstan i Isaija imaju sve što im je potrebno, a budući da žive na relaciji Beograd-Titel, koriste i porodičnu kuću u Titelu i vilu u Ljutice Bogdana.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *