Priča se da živi u iznajmljenom stanu, letuje skromno, sama kuva: Ovako izgleda Angela Merkel kada se skine u kupaći

Priča se da živi u iznajmljenom stanu, letuje skromno, sama kuva: Ovako izgleda Angela Merkel kada se skine u kupaći

Angela Merkel, nekada nazivana “mamom” od strane Nemaca i “kraljicom Evrope” od ostatka sveta, često je viđana u jednostavnim modnim kombinacijama koje odgovaraju njenim godinama i položaju koji je imala kao nemačka kancelarka. Poznata je po tome što vodi privatni život sličan običnim ljudima, često uživajući u čaši piva kako bi se opustila.

Angela Merkel

Njena odeća je često klasična i odgovara kancelarskom stilu, dok u slobodno vreme voli da planinari, čita knjige i kuva za sebe i svog supruga. Iako retko viđena u nečem ležernijem, pre nekoliko godina je uhvaćena na plaži u kupaćem kostimu, što je izazvalo interesovanje širom sveta.

Angela Merkel

Angela Merkel

Njen suprug, Joachim Sauer, profesor na berlinskom univerzitetu, preferira privatnost i retko se pojavljuje u javnosti. Poznat je po interesovanju za operu, dok se za njegov nedostatak javnih pojava kaže da je stvorio imidž “Fantom iz opere”.

<p>Angela Merkel nakon izlaska iz politike, živi sa mužem, u navodno iznajmljenom stanju, a vreme provode čitajući ili kuvajući</p>

Angela Merkel je zvanično izašla iz politike 8. decembra 2021. godine, nakon dugogodišnjeg mandata kao kancelarka Nemačke.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *