ALBANCI UPALI U HOTEL REPREZENTACIJE SRBIJE! Veliki skandal u Nemačkoj! UŠLI I TRAŽILI SRBE, obezbeđenje hitno reagovalo

ALBANCI UPALI U HOTEL REPREZENTACIJE SRBIJE! Veliki skandal u Nemačkoj! UŠLI I TRAŽILI SRBE, obezbeđenje hitno reagovalo

U Augsburgu, u hotelu gde su smešteni članovi fudbalske reprezentacije Srbije, došlo je do neugodne situacije. Prema informacijama Kurira, grupa navijača albanske nacionalnosti je upala u hotel s namerom da provocira članove srpske delegacije koji su otputovali iz Beograda na Evropsko prvenstvo.

Dvoje ljudi, muškarac i žena, su ušli u hotel noseći kačkete sa simbolima Albanije, te su šetali hodnicima pokušavajući izazvati reakciju kod članova srpske delegacije.

Obezbeđenje Fudbalskog saveza Srbije je brzo intervenisalo i izbacilo provokatore iz hotela.

Ovo nije prvi put da su albanski navijači pokušali provocirati srpske fudbalere. Već su to činili i prilikom dolaska srpskog tima u Nemačku, vozeći se oko hotela, puštajući glasnu muziku, pokazujući simbole albanske zastave i izvikivajući parole, sve s ciljem da izazovu reakciju kod srpskih fudbalera i delegacije u Augsburgu.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *