ANELI PRIZNALA SVE NAKON PREKIDA TRUDNOĆE Raskrinkala Janjuša do srži: Ona nije ništa iznela, koliko je mogla!

ANELI PRIZNALA SVE NAKON PREKIDA TRUDNOĆE Raskrinkala Janjuša do srži: Ona nije ništa iznela, koliko je mogla!

Aneli Ahmić je prekinula trudnoću na privatnoj klinici u Beogradu i odmah se vratila u rijaliti, ali se osećala veoma loše zbog cele situacije. Njeni cimeri u rijalitiju pružili su joj podršku i tešili je tokom teškog perioda, čak su neki od njih plakali zajedno s njom. Aneli je otvoreno govorila o svojim osećanjima prema Marku Janjuševiću Janjušu, istakavši da misli da ljubavi između njih zapravo nikada nije ni bilo.

Aneli Ahmić

U razgovoru sa voditeljem, Aneli je izrazila kako se osećala zbog nedostatka podrške od strane Janjuša u tim teškim trenucima. Kritikovala je njegov nedostatak iskrenosti i empatije tokom cele situacije. Kada je reč o Janjušu, smatrala je da on možda ima grižu savesti, ali nije bila sigurna da li je njegova reakcija nakon intervencije iskrena ili je motivisana osudom okoline.

Aneli Ahmić

Aneli je jasno stavila do znanja da smatra da je njihova veza završena, da ne želi više da ga vidi i da je za nju ta priča okončana. Takođe je izjavila da veruje Maji u sve što joj je rekla i da je podržava u njenim odlukama.

Aneli Ahmić

Na pitanje o Janjuševim postupcima tokom situacije sa abortusom, Aneli je naglasila da on nije pokazao da zaista želi da ona obavi abortus, napominjući da je bio nepristojan prema njoj u tom periodu.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *