“NEKA ME NE UZIMAJU U USTA” DARKO BESAN NA MAMINOG DEČKA: To nije šala! Lazić izgovorio razne PSOVKE na račun Branke i Gagija

“NEKA ME NE UZIMAJU U USTA” DARKO BESAN NA MAMINOG DEČKA: To nije šala! Lazić izgovorio razne PSOVKE na račun Branke i Gagija

Darko Lazić je demantovao navode domaćih medija o tome da je ucenjivao svoju majku Branku u vezi sa njenim brakom. Prema rečima pevača, nije postavio nikakav ultimatum majci, ali je istakao da nije bio upućen u detalje i da je verovao da Branka i njen partner Dragan Paunović nisu venčani.

Darko Lazić

Lazić je objasnio da je razgovarao sa majkom o situaciji i da mu je ona rekla da nisu u braku, te da ne zna zašto se i dalje spekuliše o njihovom venčanju. Izrazio je svoje nezadovoljstvo time što je bio uključen u tu priču, ali je naglasio da nema ništa protiv toga da Branka i Dragan budu u vezi, osim ako se ne dokaže da su zaista venčani, što bi mu majka sigurno rekla.

Branka Lazić, Dragan Paunović

Lazić je takođe komentarisao šalu koju je Dragan navodno izneo o venčanju, ističući da takve šale nisu primerene. Prvobitno je izjavio da im ne dozvoljava da se venčaju, ali je kasnije promenio stav, rekavši da ga zapravo ne zanima njihov status i da ne želi da se meša u njihovu vezu.

Na kraju, Darko Lazić je jasno stavio do znanja da ga ne interesuje njihovo venčanje i da ne želi da se dalje spekuliše o tome, poručivši da želi da ga ostave van te priče.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *