POGLEDAJTE KAKO BORE NA VRATU I DEKOLTEU NESTAJU ZA SAMO NEKOLIKO MINUTA: Samo Nanesite Ovu Smjesu

POGLEDAJTE KAKO BORE NA VRATU I DEKOLTEU NESTAJU ZA SAMO NEKOLIKO MINUTA: Samo Nanesite Ovu Smjesu

Dekolte i bore na vratu vrlo su česti. Koža gubi svoju elastičnost kako starimo. Prirodni tretmani koji koži vraćaju elastičnost mogu ih smanjiti, ali ih se ne možemo u potpunosti riješiti. Metoda je vrlo jednostavna i sve što želite je normalna primjena.

Držite se podalje od masnog i zapečenog mesa, mehanički obrađene vrste hrane i šećera, s obzirom na činjenicu da sakupljeni otrovi iz temelja oslabljuju prisutnost kože i cjelokupnu dobrobit tijela.

Osim toga, za hidrataciju se preporuča koristiti prirodne sokove i dovoljnu količinu vode. Za smanjenje bora na vratu i prsima nudimo tri jedinstvena recepta:

1. Maska od jaja, krastavca i kokosovog ulja. Koristite ovu masku jednom tjedno. To je dovoljno da vidite promjenu u kratkom vremenskom okviru. To je zato što žumanjak ima niz hranjivih tvari, a krastavac i kokosovo ulje imaju nevjerojatna antioksidativna svojstva.

Sastojci:

– jedan svježi ili smrznuti krastavac – jedan žumanjak – jedna žličica kokosovog ulja Priprema:

Uzmite malo krastavca, ogulite ga, narežite i stavite u blender. Nakon toga pomiješajte s jajetom i žlicom kokosovog ulja kako biste dobili pastu. Smjesu nanesite na čiste ruke, lice, vrat i dekolte i ostavite da djeluje 30 minuta. Koristite puno hladne vode za ispiranje.

2. Jogurt, pivski kvasac i pšenične pahuljice čine moćnu masku koja može hidratizirati kožu, smanjiti bore i povećati proizvodnju kolagena u koži.

Sastojci:

– 100 grama nezaslađenog običnog jogurta – 1 žlica pšeničnog ili zobenog brašna – 1 žlica pivskog kvasca

Nanesite na čistu kožu vrata i dekoltea nakon što ste pomiješali sve sastojke. Ostavite smjesu da djeluje 15 do 20 minuta nakon toga. Isperite ledenom vodom nakon isteka vremena. Ponovite interakciju tri puta svaki tjedan.

3. Maska od banane pomaže u regeneraciji stanica kože, a istovremeno povećava proizvodnju kolagena i elastičnost kože.

Sastojci:

– Jedna zrela banana, jedna kašika ulja, jedna kašika mleka i

Nanesite smjesu na čistu kožu vrata i dekoltea i ostavite da djeluje 20 minuta nakon što ste pomiješali sastojke. Od tog trenutka nadalje isperite hladnom vodom. Izvršite korake tri puta tjedno.

Nanesite malu količinu na kožu kako biste provjerili postoji li alergijska reakcija prije početka nanošenja. Možete sigurno koristiti masku ako to nije slučaj.

Svako jutro, nakon tuširanja, nanesite malu količinu kokosovog ulja na još vlažnu kožu.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *