OVAKO JOVANA JEREMIĆ UŽIVA U LUKS VILI NOĆU! Skinula se u kupaći, hladi se u bazenu: Eh, ovo je život!

OVAKO JOVANA JEREMIĆ UŽIVA U LUKS VILI NOĆU! Skinula se u kupaći, hladi se u bazenu: Eh, ovo je život!

Voditeljka Jovana Jeremić dobila je na poklon od svog dečka Dragana Stankovića nekretninu u Grockoj, koju su nazvali “Vila Jovana”. Jovana koristi svaki slobodan trenutak da uživa na svom imanju, a nakon napornog dana odlučila je da se opusti noćnim kupanjem u bazenu. Podelila je snimke na Instagramu, gde se vidi kako uživa u vodi, a društvo joj je pravila njena ćerka Lea.

Jovana Jeremić

Jeremićeva je u videu komentarisala: “Eh, ovo je život, što se mene tiče. Ja noćas ovako, a vi kako hoćete.” Nedavno je otkrila detalje svog odnosa sa biznismenom Stankovićem, ističući da većinu vremena provodi u svojoj vili, koju je nazvala svojom oazom mira van Beograda. Vila se nalazi na 20 do 30 minuta od grada, što joj omogućava da svakodnevno putuje na posao.

Jovana Jeremić

Ona je dodala da su kuću kupili gotovu, ali da je njena glavna želja bila da kuća ima pogled na vodu. Srećom, sa imanja se vidi Dunav, što joj omogućava da uživa u prirodi. Takođe je spomenula da iza imanja imaju vinograde i da je moguće da će započeti biznis sa vinom, jer je grožđe odlično rodilo, a berba je planirana za kraj avgusta.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *