GOSTI OSTANU U ŠOKU KAD VIDE ŠTA IH JE SAČEKALO U APARTMANU: Gazdarica sve oduševila svojim gestom – Ovo još niko nije uradio!

GOSTI OSTANU U ŠOKU KAD VIDE ŠTA IH JE SAČEKALO U APARTMANU: Gazdarica sve oduševila svojim gestom – Ovo još niko nije uradio!

Cene apartmana u Hrvatskoj neprestano rastu, a mnogi iznajmljivači se fokusiraju samo na profit. Zbog toga retko dobijaju pozitivne recenzije, ali jedna iznajmljivačica sa obale je na TikToku podelila kako se posebno brine o svojim gostima. Njena objava je prikupila preko 110.000 lajkova i više od milion pregleda.

Ona objašnjava kako gostima pre dolaska priprema hranu i piće, smatrajući da je besmisleno da gosti prvo moraju ići u prodavnicu po dolasku. Posebno se trudi za goste koji dolaze na duže vreme, nudeći im nešto neočekivano, poput hrane i pića, bez dodatne naknade. Takođe, tokom boravka mogu besplatno koristiti pedaline, kajake i supove na plaži pored kuće.

@una.pletikosic

volim svoj summer job 💕 Apartmani Vukovic, web stranica je vukovic-rab.com

♬ Chill Vibes – Tollan Kim

Njen gest izazvao je mnoštvo pozitivnih komentara i pohvala na TikToku, sa porukama poput: “Bravo! To rade prave gazde!”, “Predivan gest”, “Poštovanje”, i “Tako se to radi. To znači da vam je stalo da vam gost bude zadovoljan.”

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *