PRONAŠLA SINA POSLE ČAK 30 GODINA! Zdenki oduzeli dete nakon što ga je komšija skinuo sa prozora: OVO JE PRVO REKAO MAJCI

PRONAŠLA SINA POSLE ČAK 30 GODINA! Zdenki oduzeli dete nakon što ga je komšija skinuo sa prozora: OVO JE PRVO REKAO MAJCI

Zdenka Mijailović, koja je prošla kroz teške životne okolnosti, gostovala je u jutarnjem programu Kurir televizije kod voditeljke Olje Lazarević, zajedno sa psihologom Snežanom Repac. U emotivnom razgovoru, Zdenka je podelila dirljivu priču o ponovnom susretu sa sinom Milošem nakon više od 30 godina.

Zdenka Mijailović

Zdenka je ispričala kako je 1992. godine, usred rata u Jugoslaviji, otišla u Nemačku sa suprugom iz drugog braka u potrazi za boljim životom. Tokom njenog odsustva, njen dvogodišnji sin Miloš ostao je sam na ivici prozora, što je alarmiralo komšije, policiju i socijalne radnike. Pošto ni ona ni biološki otac nisu bili prisutni, Miloš je odmah dat na usvajanje bez njenog znanja.

Nakon više od tri decenije, Zdenka je pronašla svog sina putem društvenih mreža. Prva poruka od Miloša bila je dirljiva: “Opusti se, šta je bilo, bilo je, ništa ti ne zameram.” Zdenka je opisala svoje emocije kad je primila ovu poruku, naglašavajući da joj je sin oprostio i da se ne oseća krivom.

Zdenka Mijailović

Zdenka je takođe podelila svoju priču o tome kako je i sama bila usvojena pri izlasku iz bolnice. Naglasila je da je imala sreću da je usvoji osoba koja je bila više nego majka, i izrazila je zahvalnost što je Miloš imao lepu sudbinu sa majkom koja ga je usvojila.

Psiholog Snežana Repac je istakla važnost podrške porodicama i pitala Zdenku kako je podnela oduzimanje sina u tim okolnostima. Zdenka je odgovorila da su je vera i nada održale kroz teške godine, i da je uvek verovala da će doći dan kada će se Miloš vratiti.

Na kraju razgovora, Zdenka je spomenula svoju knjigu “Osuđena”, u kojoj opisuje celokupnu golgotu kroz koju je prošla, naglašavajući da nikad ne treba odustajati.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *