KO JE POBEDNICA ELITE ANITA STANOJLOVIĆ?! Udala se za Matoru, prevarila je, pa javno ušla u vezu sa muškarcem i osvojila 100.000 €

KO JE POBEDNICA ELITE ANITA STANOJLOVIĆ?! Udala se za Matoru, prevarila je, pa javno ušla u vezu sa muškarcem i osvojila 100.000 €

Nakon burnih 10 meseci, rijaliti “Elita” je završen, a pobednica je Anita Stanojlović, koja je osvojila nagradu od 100.000 evra. Anita je ušla u “Zadrugu” u braku sa Jovanom Tomić Matorom, čije je venčanje u Crnoj Gori, vredno 25.000 evra, bilo prvo javno gej venčanje u regionu.

Elita, Finale, Proglašenje pobednika, Pobednik, Pobeda, Anita Stanojlović, Pobednica, Aneli Ahmić

Matora je jednom prilikom prepričavala da je želela bogatu svadbu, sa keteringom i mnogim drugim stvarima, ali je na kraju većina gostiju samo igrala i pevala.

Tokom rijalitija, nakon mirnih mesec dana, situacija se zakomplikovala kada se pojavila Matea iz Hrvatske, s kojom je Anđela navodno varala Matoru tokom braka. Anđela je tražila oproštaj od Matore, ali je ubrzo započela vezu sa Anđelom Rankovićem.

Anita je u prvoj sezoni rijalitija otkrila da je ostavila partnera zbog nasilja i da je rodila dok je bila maloletna. Ušla je u “Zadrugu” kako bi zaradila novac za dete, iako je tada navodila da ulazi slobodna i otvorena za ljubav, ne znajući šta će se dogoditi tokom tih deset meseci.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *