HAOS U EMISIJI! U LAJV SE UKLJUČIO VODITELJKIN BIVŠI MUŽ I SVE RAZOTKRIO: Dok je bila sa mnom.. Nije znala šta ju je snašlo

HAOS U EMISIJI! U LAJV SE UKLJUČIO VODITELJKIN BIVŠI MUŽ I SVE RAZOTKRIO: Dok je bila sa mnom.. Nije znala šta ju je snašlo

Bojana Lazić, voditeljka na televiziji “Pink”, pre tri godine je uživo u svojoj emisiji ugostila svog bivšeg supruga Žarka Lazića, koji je izrazio samo reči hvale o njoj i otkrio kakav je njihov odnos.

Žarko je istakao:

Žarko Lazić, Bojana Lazić
“Vidi, ona je moja bivša žena, prelepa je, prezgodna, drugačija, jedinstvena. Uvek je bila žena mog života. Sin više sluša mamu. Ko je blaži u vaspitanju? Mi imamo jednake mere, pravimo kompromise. Nije mnogo trošila kada je bila sa mnom”, izjavio je u emisiji “Premijera vikend specijal”, dok se Bojana smeškala.

Bojana je nedavno takođe otvorila o nepristojnim ponudama koje je dobijala tokom svoje karijere.
“S obzirom na to da sam se bavila modelingom i bila misica, bilo je puno nepristojnih ponuda. Ali uvek sam zadržala svoje kućno vaspitanje i imala majku kao svoj najveći uzor. Ponosna sam što sam danas kao ona i što se sama borim. Mir i spokoj nemaju cenu”, izjavila je Bojana u jednom intervjuu.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *