OGLASILA SE ŽENA TERORISTE KOJI JE UBIO SRPSKOG POLICAJCA! Ona je pevačica i ćerka zločinca iz OVK! UPUTILA JEZIVE REČI

OGLASILA SE ŽENA TERORISTE KOJI JE UBIO SRPSKOG POLICAJCA! Ona je pevačica i ćerka zločinca iz OVK! UPUTILA JEZIVE REČI

Albanska pevačica Liridona Šalja, supruga Fatona Hajrizija, teroriste koji je nedavno ubio srpskog policajca u Loznici, izrazila je sumnju u smrt svog supruga sve dok ne vidi njegovo telo. Faton Hajrizi bio je u bekstvu nakon što je izvršio napad na policajce, a srpski specijalci su ga pronašli i ubili u selu Trbušnica nakon što je pucao na njih.

Faton Hajrizi i Liridona Šalja

Liridona, ćerka Ramzija Šalje, bivšeg pripadnika OVK-a optuženog za ratne zločine, javno je izrazila svoju nedoumicu oko smrti svog supruga. Ona je putem društvenih medija i albanskih medija poslala poruku svom ocu u vezi s Fatonovom smrću. Pevačica je naglasila da ne može da poveruje da ga više nema i izrazila želju da vidi njegovo telo kako bi se uverila u istinitost vesti o njegovoj smrti.

Ramzi Šalja 1998.

Faton Hajrizi je bio poznat po kriminalnim aktivnostima i višestrukim bekstvima iz zatvora, a nedavno je izvršio napad u Loznici u kojem je ubio policajca Nikolu Krsmanovića i ranio Vjekoslava Ilića. Nakon što je identifikovan, sukobio se sa srpskom policijom i na kraju likvidiran.

Faton Hajrizi i Liridona Šalja

Ministar policije Srbije, Ivica Dačić, potvrdio je medijski da je Faton ubijen, dok se od Nemačke traži izručenje njegovog brata Artana Hajrizija, koji je bio uključen u lažno predstavljanje u vezi s dokumentima koji su pronađeni na mestu napada.

Ova situacija je izazvala veliku pažnju medija u regionu zbog Fatonovog kriminalnog dosijea i dramatičnog završetka potrage za njim. Liridona Šalja, iako u šoku, nastavlja da javno izražava svoju bol i čeka potvrdu o smrti svog supruga.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *