Devojka otkrila recept za KOKA KOLU koju možete napraviti kod kuće: Tvrdi da je ukus isti, a ne košta ništa (VIDEO)

Devojka otkrila recept za KOKA KOLU koju možete napraviti kod kuće: Tvrdi da je ukus isti, a ne košta ništa (VIDEO)

Nara je nedavno izazvala pažnju javnosti svojim najnovijim poduhvatom – pravljenjem domaće verzije Coca-Cole, koja prema njenim tvrdnjama ima identičan ukus kao originalna. Prema izveštaju Index.hr-a, Nara je opisala proces pravljenja ove domaće verzije pića.

Prvo je otopila šećer sa malo vode dok se nije karamelizovao, a zatim je karamel izlila na papir za pečenje i ostavila da se ohladi. Nakon što se karamel ohladio, razlomila ga je na sitne komadiće. U jednu posudu je narendala koricu naranče, limuna i limete, dok je u drugu posudu dodala muškatni oraščić, cimet, malo vanilije, semenke korijandera, prah šipka, listove limete i malo kokosa. Zatim je u vodi otopila šećer, limunsku kiselinu i jabukovo sirće, te dodala pripremljene sastojke iz obe posude. Smesu je kuhala na laganoj vatri sat i po. Nakon kuvanja, procedila je smesu kako bi dobila sirup, koji je potom ohladila. Konačno, u čašu je dodala malo ohlađenog sirupa i gaziranu vodu.

@naraazizasmith

nothing better than a crisp coke! #easyrecipe #homecooking #homemade #fypツ #cocacola #softdrink

♬ O mio babbino caro (Gianni Schicchi:Puccini:Adami) – AllMusicGallery

Nara je poznata po svom eksperimentalnom pristupu kućnoj izradi različitih proizvoda, uključujući hranu, kozmetiku i higijenske proizvode. Njene kreacije često privlače pažnju na društvenim mrežama, gde je ovaj video recept za domaću Coca-Colu stekao preko 17 miliona pregleda na TikToku, uz hiljade komentara korisnika koji su izrazili svoje zapanjenje i interesovanje.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *