“TO JE NEBITNO!” EVO ŠTA JE REKAO DANKIN DEDA NA VEST DA SE IVANA PORODILA: Oko porođaja majke nestale devojčice nastala zbrka

“TO JE NEBITNO!” EVO ŠTA JE REKAO DANKIN DEDA NA VEST DA SE IVANA PORODILA: Oko porođaja majke nestale devojčice nastala zbrka

Jutros se pojavila vest da je Ivana Ilić, majka dvoipogodišnje Danke Ilić, porodila sina, kako je izvestio portal Informer. Ivana je potvrdila ovu informaciju i navela da su ona i beba dobro.

Ivana Ilić

Međutim, ubrzo nakon toga, Kurir je kontaktirao njenog supruga Miloša, oca Danke Ilić, koji je demantovao vest. On je rekao da Ivana još nije rodila i da će se poroditi uskoro, ali trenutno nije u porodilištu. Miloš je takođe izneo zabrinutost zbog slučaja njihove ćerke Danke, naglašavajući da osumnjičeni negira svoje prethodno priznanje.

Ivana i Milioš Ilić

Deda Danke Ilić, Časlav Dragomirović, je komentarisao situaciju rekavši da je “nebitno” i prekinuo razgovor.

Podsećamo da je Danka Ilić nestala 26. marta iz dvorišta kuće svoje majke Ivane u Boru. Ivana je tada bila trudna i ostavila je Danku samu dok je brinula o svom sinu. Nakon deset dana, policija je uhapsila Srđana Jankovića i Dejana Dragijevića, osumnjičene za ubistvo i sakrivanje tela devojčice. Ipak, oni su promenili svoja priznanja i sada tvrde da nisu bili uključeni u zločin.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *