Mozgalica: Probajte pogoditi koja djevojčica je vlasnica mačke na slici

Mozgalica: Probajte pogoditi koja djevojčica je vlasnica mačke na slici

Danas vam predstavljamo mozgalicu koja testira vašu sposobnost zapažanja i uočavanja sitnih detalja, kao i donošenja logičkog zaključka na osnovu tih informacija.

Pažljivo analizirajte sliku. Vaš zadatak je da utvrdite ko je vlasnica mačke na slici.

Da li je to Sanja, Azra, ili Lejla?

 

BONUS

Iako se može činiti neuglednim, ova fotografija zapravo pokazuje nedavno otkriveni trik za čišćenje, zahvaljujući kojem kupatilo može zablistati bez mnogo truda!

Fejsbuk grupa “Moms who clean” trenutno je veoma aktivna zbog slika toaleta iz celog sveta nakon što je jedna mama podelila svoju neobičnu metodu čišćenja koja daje sjajne rezultate.

Jedini proizvod koji vam je potreban je krema za brijanje.

Da, samo krema za brijanje!
Sve je počelo s mamom po imenu Klaudija Džordan, a njen trik se brzo širi širom sveta. Metoda je jednostavna: prekriti celo kupatilo, posebno WC šolju, penom za brijanje i ostaviti je nekoliko sati.

Nakon što pena odstoji par sati, samo je isperite toplom vodom i to je sve.

ZAŠTO OVO FUNKCIONIŠE?

Pena za brijanje je zapravo sapunica sa znatno više kalijum hidroksida nego obična sredstva za čišćenje, što znači da se brže i efikasnije rastvara u vodi.

Zbog toga je možete koristiti ne samo kao gel za tuširanje ili regenerator, već i kao sredstvo za čišćenje, koje donosi odlične rezultate i lakše se ispire od tradicionalnih sredstava.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *