DA LI VAM JE DRUGI PRST VEĆI OD PALCA? To nije slučajno, evo šta vam to govori!

DA LI VAM JE DRUGI PRST VEĆI OD PALCA? To nije slučajno, evo šta vam to govori!

Dužina vaših prstiju i karakteristike koje može sugerirati su dva aspekta vašeg izgleda koji mogu prenijeti informacije o tome tko ste.

Veliki palac – Pod pretpostavkom da imate veliki palac, to može značiti da ste izuzetno vesela osoba. Takođe ste izuzetno inventivni, pametni.

Drugi prst

1

U slučaju da je vaš sljedeći prst veći od ostalih, to može značiti da ste osoba koja ima administrativne sposobnosti. Izuzetno ste kreativni i pouzdani. Agresivni ste i nastojite da ostvarite ciljeve koje ste sebi postavili.

Centralni prst

2

Pod pretpostavkom da je vaš središnji prst veći od ostalih, to može značiti da ste izuzetno kreativni i da se ubodete u besprijekornost. Vjerujete da bi to trebalo da se odnosi na odgovornosti kao što se moglo očekivati. To je u redu, ali pošto ništa nije savršeno, ne treba težiti savršenstvu.

Četvrti prst

3

Pod pretpostavkom da je vaš četvrti prst veći od ostalih, to implicira da ste izuzetno delikatan pojedinac i da ste povezani sa svojom porodicom, što pokreće stvari.

Mali prst

Pod pretpostavkom da vam je mali prst dugačak, to može značiti da ste bistar pojedinac, labav, ali uz to i da ste maloljetni. Vi niste zaista sposobni. Dodatno ste i putnik.

Novi.ba/Dnevnevijesti/Foto: Profimedia

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *