NAJBOLJE FARMERKE ZA ŽENE STARIJE OD 50 GODINA:4 udobna modela u kojima ćete izgledati SUPER MODERNO

NAJBOLJE FARMERKE ZA ŽENE STARIJE OD 50 GODINA:4 udobna modela u kojima ćete izgledati SUPER MODERNO

Moda za žene sada prihvata evoluciju umjesto starenja. Zbog toga žene starije od 50 godina pažljivo biraju moderne komade koji odgovaraju njihovom osobnom stilu. Farmerke su nezaobilazan dio njihove garderobe, a evo četiri preporučena modela.

Farmerke s visokim strukom – ravan kroj s užim nogavicama:
Ovaj model je kombinacija uskih farmerki i onih s ravnim nogavicama. Stilisti preporučuju tamne ili srednje nijanse teksasa, jer se savršeno uklapaju u klasične modne kombinacije. Ako sadrže dovoljno elastina, biće vrlo udobne. Odlično pristaju ženama s dužim gornjim dijelom tijela ili izraženijim stomakom, zahvaljujući visokom struku.

Farmerke s visokim strukom – zvoncare:
Zvoncare su ponovo u trendu, a žene starije od 50 godina također mogu uživati u ovom stilu. Posebno su prikladne za one s kruškolikim oblikom tijela. Ako imate širi donji dio tijela, visok struk će vam pomoći da uravnotežite proporcije. Isprobajte modele čije se nogavice šire od kukova, a ne samo od koljena, jer su veoma udobne.

Farmerke za čizme – boot-cut:
Ove farmerke su dizajnirane da otkriju čizme – gležnjače. Vizualno produžuju siluetu i odlično se kombinuju s tunikama, bluzama s “V” izrezom i košuljama koje su djelomično uvučene u pojas.

Muške farmerke – “boyfriend jeans”:
Šire farmerke često se kupuju i na muškom odjelu, što je inspirisalo kreatore da naprave model koji je uži u struku i kukovima, a širi u nogavicama. Daju moderan izgled i najklasičnijim kombinacijama, poput nošenja uz blejzer ili cipele s visokom petom.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *