“ŽIVEO SAM OD 10 € MESEČNO U VOZU” Andrija Milošević bio na rubu egzistencije, a onda mu je odlazak u jedan kafić PROMENIO ŽIVOT

“ŽIVEO SAM OD 10 € MESEČNO U VOZU” Andrija Milošević bio na rubu egzistencije, a onda mu je odlazak u jedan kafić PROMENIO ŽIVOT

Andrija Milošević, jedan od najpopularnijih glumaca na našoj sceni, upravo je napunio 45 godina. Iako je danas poznat po svojim uspešnim ulogama i popularnosti, njegov put do uspeha bio je pun prepreka i izazova.

Milošević je veoma mlad napustio rodni dom, sa samo 16 godina, kako bi upisao Akademiju na Cetinju. Njegovi rani glumački dani bili su ispunjeni napornim radom i putovanjima, posebno između Beograda i Podgorice, gde je često putovao vozom da bi igrao predstave.

Uprkos teškim uslovima, Andrija je uvek bio skroman i posvećen svom poslu. Kako sam priznaje, život u Beogradu nije bio nimalo lak, ali su mu mnogi prijatelji i kolege pomogli da prebrodi najteže trenutke. Nenad Jezdić, na primer, pravio mu je doručak, dok mu je Goran Jeftić nalazio poslove.

Slavu je stekao ulogom u seriji “Mješoviti brak”, ali je istovremeno nastavio da igra u pozorištu, često održavajući trideset predstava mesečno. Iako je plata bila mala, a život težak, Andrija je nastavio da se bori i razvija svoju karijeru.

Andrija Milošević je poznat i po svojoj humanosti. Često je pomagao ljudima u nevolji, organizovao humanitarne predstave, i zarađivao kako bi podržao svoju porodicu. Njegovi prijatelji i kolege svedoci su njegove posvećenosti i velikodušnosti.

Ova priča o Andriji Miloševiću pokazuje da uspeh dolazi nakon teškog rada, ali i uz pomoć dobrih ljudi koji su spremni da pruže ruku u pravom trenutku.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *