SVAKA OD NAS ŽELI DA IZGLEDA KAO JELENA VEČERAS Dokazala zašto je jedina Srpkinja koja je dobila 3 strane u magazinu Vog

SVAKA OD NAS ŽELI DA IZGLEDA KAO JELENA VEČERAS Dokazala zašto je jedina Srpkinja koja je dobila 3 strane u magazinu Vog

Novak Đoković se pojavio kao jedan od potencijalnih dobitnika Laureus nagrade za najboljeg sportistu u 2023. godini, u pratnji svoje supruge Jelene Đoković, koja je izgledala izuzetno lepo i elegantno, što je bilo primetno jer se retko pojavljuje u tako glamuroznom izdanju.

Jelena Đoković

Jelena je prošetala ruku pod ruku sa Novakom, noseći vrlo elegentnu odevnu kombinaciju, što je iznenadilo mnoge s obzirom na to da obično preferira prirodan izgled bez mnogo šminke.

Njihov dolazak je bio popraćen uzbuđenjem, a dok su izlazili iz limuzine, srdačno su pozdravili svoje navijače. Novak je dodatno oduševio prisutne svojim šarmom, udovoljivši željama mladih navijačica i praveći selfije s njima.

Jelena Đoković

Kada su prošetali crvenim tepihom, bili su u centru pažnje, pleneći elegancijom i privlačeći poglede svih prisutnih. Jelenin izgled je i ranije privlačio pažnju, posebno je pohvaljen od strane modne ikone Ane Vintur, koja joj je pružila podršku i otvorila vrata sveta mode.

Iako je moda bila deo njenog života, Jelena je istakla da joj je humanitarni rad uvek bio prioritet, naglašavajući važnost pomaganja siromašnoj deci u Srbiji.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *