IMAM 33 GODINE I ŽIVIM SA MAMOM I TATOM: Trpim užasne osude zbog 1 stvari, a kad kažem KOLIKO DUGO nisam imala dečka sledi HAOS

IMAM 33 GODINE I ŽIVIM SA MAMOM I TATOM: Trpim užasne osude zbog 1 stvari, a kad kažem KOLIKO DUGO nisam imala dečka sledi HAOS

El Meknamara, influenserka koja aktivno dijeli kozmetičke i životne savjete na Instagramu, nedavno je podijelila svoje razmišljanje o očekivanjima koja društvo ima od žena u određenim godinama. Istakla je da se ne osjeća kao tipična 33-godišnjakinja i da je sretna sa svojim načinom života, iako ne ispunjava neka tradicionalna očekivanja.

https://www.instagram.com/reel/C01_C8lI9V2/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Uz podršku mnogih, El je naglasila da su joj roditelji najvažniji i da je sretna što živi sa njima. Priznala je da je njen život drugačiji od konvencionalnih očekivanja – nema djecu, a njen pas je bio ljubav njenog života. Također je otkrila da već 14 godina nije imala dečka, da ne posjeduje nekretninu i da je preferira provoditi vrijeme sa starijim roditeljima nego sa ljudima svojih godina.

Dok su je mnogi podržali u tome da je sreća individualna i da nije vezana za tradicionalne životne putanje, bilo je i onih koji su smatrali da neke stvari poput vozačke dozvole treba da nauči zbog sebe i svojih roditelja. El je istakla da je trenutno srećna i zadovoljna svojim životom, iako neki ne vide opravdanje za njen izbor.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *