UZIMAJU NA HILJADE € PO SVIRCI, A U MEDIJIMA IH NEMA! Veselje bez njih se ne može zamisliti: Evo ko su MILIONERI IZ ŠATORA!

UZIMAJU NA HILJADE € PO SVIRCI, A U MEDIJIMA IH NEMA! Veselje bez njih se ne može zamisliti: Evo ko su MILIONERI IZ ŠATORA!

Romi iz dijaspore, poznati po svojim raskošnim proslavama, često izdvajaju značajna sredstva kako bi osigurali vrhunski provod za svoja veselja. U svetu narodne muzike, postoji nekoliko izvođača koji su vrlo traženi i čiji su honorari visoki, što dodatno doprinosi glamuru ovih proslava.

Borko Radivojević

Harmonikaš Borko Radivojević spada među najtraženije muzičare za romske proslave, a njegova garancija za nastup iznosi čak 10.000 evra. Mnogi Romi zakazuju svoje svečanosti upravo prema njegovom rasporedu. Još jedan popularan harmonikaš je Aca Čergar, koji takođe mlati ozbiljne pare na ovakvim slavljima. Njegova garancija za solo nastup je 2.000 evra, dok za nastup sa celim orkestrom iznosi 7.000 evra.

Emir Habibović

Pevač Emir Habibović je takođe visoko cenjen, posebno nakon što ga je Šaban Šaulić smatrao svojim naslednikom. On radi na procenat, što mu donosi značajne prihode, a istovremeno je i organizator veselja, što mu donosi dodatnu zaradu.

Nataša Matić nosi titulu kraljice romskih svadbi i veoma je tražena pevačica na ovim proslavama. Mnogi Romi tvrde da tamo gde je ona, atmosfera je neprevaziđena, a novčanice samo lete.

Nikola Ajdinović Šećer

Izvođači poput Nikole Ajdinovića Šećera i Barbika takođe su omiljeni među Romima, dok su voditelji poput Zorana Pejića Peje i Gorana Čomora takođe visoko cenjeni, radeći na različitim tržištima širom Evrope i zarađujući značajne sume novca.

Suzana i Slađana Vasić, Barbike

Ovi izvođači, i mnogi drugi, često su ključni za stvaranje nezaboravnih trenutaka na romskim proslavama, doprinoseći bogatoj atmosferi i veselju.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *