“Nosio sam ga na rukama do bolnice, a ona su mi javili da je umro”: Naš voditelj ovu tragediju nikad nije zaboravio

“Nosio sam ga na rukama do bolnice, a ona su mi javili da je umro”: Naš voditelj ovu tragediju nikad nije zaboravio

Voja Nedeljković, poznati srpski voditelj, poznat je po svom vedrom duhu i osmehu, ali retko govori o svom privatnom životu. U jednoj potresnoj ispovesti, otkrio je kako je 1999. godina za njega bila izuzetno teška zbog gubitka oca, koji je bolovao od raka pluća.

Voja je opisao kako je njegov otac prvi put oboleo 1993. godine, a bolest se privremeno povukla. Međutim, 1998. godine dijagnostikovan mu je rak pluća, što je bio početak njihove borbe sa bolešću. On se prisetio kako su zajedno prolazili kroz tretmane, zračenja i poteškoće koje je donelo bombardovanje Srbije 1999. godine, zbog čega su se zračenja prekidala.

Posebno emotivno je opisao trenutak kada je oca odneo do bolnice na rukama, znajući da su to njegovi poslednji trenuci s njim. Voja je tada poslednji put razgovarao sa svojim ocem pre nego što je otišao kući, nesvestan da će ga majka ubrzo pozvati sa tužnom vešću o očevom odlasku. Uprkos svemu, Voja je te večeri odlučio da odradi dogovorenu promociju albuma, sa osećajem tuge i ponosa, čuvajući uspomenu na svog oca.

Ova teška ispovest otkriva Voju u potpuno drugačijem svetlu – kao osobu koja se hrabro suočila sa gubitkom voljene osobe, i koja je, uprkos svemu, nastavila dalje, ali sa velikim poštovanjem i ljubavlju prema svom ocu.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *