SLUŠALI STE JE GODINAMA, A NISTE ZNALI DA JE TO SLAĐA ALEGRO: Harala je 90-ih, evo u kojoj dens grupi je bila glavni vokal!

SLUŠALI STE JE GODINAMA, A NISTE ZNALI DA JE TO SLAĐA ALEGRO: Harala je 90-ih, evo u kojoj dens grupi je bila glavni vokal!

Slađa Alegro je već dugi niz godina prisutna na estradnom nebu, a mnogi su je primetili kada je postala članica Alegro benda i pesmom “Živim za to” doživela veliki uspeh.

Međutim, pre nego što se istakla u Alegro bendu, Slađa je bila deo dens grupe “Frenki” koja je bila veoma popularna tokom devedesetih godina. U to vreme, pevala je pesme poput “Ostani”, “Sveti vid”, “Zvezda” i drugih, koje su i danas omiljene među fanovima.

Interesantno je da je Slađa u to vreme izgledala potpuno drugačije, sa narandžastom kosom koju je kasnije ofarbala u plavo.

Nedavno je progovorila o svom početku karijere i otkrila da nije bila jedna od pevačica koja je samo otvarala usta. Iako je radila dosta u studiju i pevala prateće vokale, nije dobila ponudu da bude otvaračica, ali kaže da je ne bi ni prihvatila da jeste. U to vreme, nije bilo neobično da jedna pevačica peva dok druga samo otvara usta, a Beki Bekić je bio svedok takvih dešavanja.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *