Svaku noć pred spavanje obavezno zatvorite vrata od kupatila: Čim čujete razlog, naježićete se u momentu

Svaku noć pred spavanje obavezno zatvorite vrata od kupatila: Čim čujete razlog, naježićete se u momentu

Vastu, drevna indijska doktrina organizovanja prostora, usmerena je na harmonizaciju energije u domu kako bi se postigao prosperitet, blagostanje i dobrobit. Prema ovoj filozofiji, prostor u kojem živimo ima sopstvenu vitalnu energiju koja direktno utiče na našu sreću i uspeh. Evo nekoliko ključnih vastu principa koje treba pratiti da bi se energija u domu poboljšala, posebno u vezi sa finansijskim blagostanjem:

  1. Metla pored dragocenosti: Ne ostavljajte metlu blizu nameštaja ili mesta gde čuvate dragocenosti, jer se veruje da to donosi loše finansije.
  2. Lekovi u kuhinji: Izbegavajte čuvanje lekova u kuhinji jer se smatra da to može doneti lošu sreću. Lekove držite u dnevnoj ili spavaćoj sobi.
  3. Biljke sa trnjem: Trnovite biljke privlače negativne događaje. U vastu sistemu se preporučuje izbegavanje biljaka s trnjem u domu.
  4. Čisti zidovi: Prljavi zidovi ili nasumične linije, kao što su dečje žvrljotine, mogu privući finansijske probleme i sprečiti energiju novca.
  5. Severoistočni deo doma: Ovaj deo kuće treba da bude uvek uredan, jer se veruje da odatle ulazi bogatstvo u dom.
  6. Dekoracije u južnom delu kuće: Slike i predmeti povezani s vodom, poput akvarijuma ili fontana, ne treba stavljati u južni deo kuće. Takođe, izbegavajte slike nasilnih scena, lova, divljači i životinja koje simbolizuju opasnost.
  7. Neuredan hodnik: Hodnik, posebno ulaz u dom, treba da bude čist i prostran, bez pretrpavanja jaknama, cipelama i stvarima, kako bi energija mogla slobodno cirkulisati.
  8. Vrata kupatila: Uvek držite vrata kupatila zatvorena, jer otvorena vrata simbolizuju gubitak novca.
  9. Poklopac WC šolje: Poklopac WC šolje treba uvek biti spušten kako bi se sprečila negativna energija koja može doneti finansijske gubitke.

Primena ovih vastu principa može pomoći da vaš dom bude u harmoniji sa energijama, donoseći bolji protok pozitivnih vibracija i blagostanje.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *