Tatjana tvrdi da je oživela 3 dana posle smrti: “Prošla sam kroz raj i pakao, Bog mi je rekao da svima prenesem ovo”

Tatjana tvrdi da je oživela 3 dana posle smrti: “Prošla sam kroz raj i pakao, Bog mi je rekao da svima prenesem ovo”

Tatjana Anisimova Bjelous, doktorka iz Ukrajine, ispričala je svoje neverovatno iskustvo nakon što je, kako tvrdi, oživela tri dana posle smrti. Ona je preminula tokom operacije na mozgu u Odesi 1991. godine, a njena porodica je, po dolasku u bolnicu po telo, doživela šok kada su im lekari rekli da je Tatjana oživela. Njen suprug Večeslav bio je jedini koji je verovao da će se to dogoditi, tvrdeći da mu je Bog to rekao.

Tatjana je opisala kako je, nakon smrti, njena duša napustila telo i prošla kroz raj, čistilište i pakao. Navela je da je stajala pred Božjim prestolom, ali nije mogla da vidi Njegovo lice, dok joj je anđeo objašnjavao da niko živ nije video lice Gospodnje. Bog joj je otvorio Knjigu njenog života, pokazujući sve grehe koje je počinila, ali joj je na kraju oprošteno zbog smrti Hristove na Golgoti.

Tatjana je potom bila vođena kroz raj, gde je videla svoje prvo dete, sina koji je umro sa 10 meseci, kao i svog oca koji se pokajao neposredno pre smrti. Prešla je i u pakao, gde je videla duše koje pate, uključujući ljude koji su ogovarali i činili zlo, ali i one koji su bili ravnodušni i nisu činili dobro. U paklu je srela i svoju baku, kao i političara iz svoje zemlje, za kojeg je saznala da je sklopio pakt sa đavolom.

Na kraju, Tatjana se vratila u svoje telo, ali sa snažnim osećajem odgovornosti da prenese poruku ljudima o potrebi za pokajanjem i verom, jer se, prema njenim rečima, svet bliži svom kraju

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *