OVO JE LISTA NAJBOGATIJIH PEVAČA NA NAŠOJ ESTRADI: Poseduju viletine po belom svetu, imanja na obali mora i plivaju u MILIONIMA

OVO JE LISTA NAJBOGATIJIH PEVAČA NA NAŠOJ ESTRADI: Poseduju viletine po belom svetu, imanja na obali mora i plivaju u MILIONIMA

Dragana Mirković, Lepa Brena i Svetlana Ceca Ražnatović su među najbogatijim muzičkim zvezdama u Srbiji, s imovinom vrednom milione evra.

Dragana Mirković

Dragana se ističe s bogatstvom od oko 100 miliona evra, uključujući nekretnine i televiziju DM Sat, dok Brena sledi s procenjenih 80 miliona evra, posedujući nekretnine u Majamiju, Monte Karlu i Beogradu, kao i jahtu u Crnoj Gori.

Lepa Brena

Ceca, s procenjenih 40 miliona evra, ima nekretnine u Beogradu i Kipru, a njen koncert na Ušću je na svetskoj listi najposećenijih.

Ceca Ražnatović

Zdravko Čolić

Zdravko Čolić se ističe kao jedan od najskupljih pevača na Balkanu, s bogatstvom od oko 25 miliona evra, dok Jelena Karleuša poseduje imovinu vrednu oko 20 miliona evra, uključujući vilu na Dedinju koju je kupila s suprugom Duškom Tošićem.

Jelena Karleuša

Iako su bogatstvo i imanje impresivni, ovi pevači ističu važnost drugih vrednosti poput poštovanja, časti i ljubavi, naglašavajući da sreća nije samo u novcu.

 

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *