Kako danas izgleda najveća beba na svetu: Na rođenju imao skoro 8 kg, a danas ga u neverici zaustavljaju na ulici

Kako danas izgleda najveća beba na svetu: Na rođenju imao skoro 8 kg, a danas ga u neverici zaustavljaju na ulici

Kevin Robert, danas 41-godišnjak, još uvek privlači pažnju zbog svoje visine, koja trenutno iznosi dva metra. Kao dete, Kevin je bio viši od svojih vršnjaka, sa samo 12 godina dosegnuvši visinu od 170 cm, što je bilo daleko iznad proseka. Do tinejdžerskih godina, njegova visina je dostigla 195 cm, zbog čega su mnogi očekivali da će se baviti sportom.

Međutim, Kevin je izabrao drugačiji put. Umesto sporta, postao je član Vazduhoplovnih jedinica, a kasnije i policajac u Teksasu. Tokom odrastanja, njegova porodica je privlačila pažnju javnosti, a neke novine su čak platile 2.500 dolara za ekskluzivne fotografije Kevina kao deteta, što je porodici pomoglo. Kevin je takođe dobio pisma od poznatih ličnosti i organizacija, poput direktora NFL-a i američke obalske garde, koji su mu nudili različite prilike.

Danas, Kevin priznaje da visina donosi izazove u svakodnevnom životu – često se mora saginjati kada prolazi kroz vrata, tuševi su prekratki, a vožnja u automobilima zna biti neudobna. Ipak, Kevin je pronašao sreću u braku sa ženom slične visine, a njegov život i dalje privlači pažnju prolaznika koji ga često pitaju koliko je visok.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *