NIKOLA ROKVIĆ STIGAO U LESKOVAC! Na stolu domaća rakija i sveže voće, pevač ne skida osmeh sa lica, evo ko ga je sačekao! (FOTO)

NIKOLA ROKVIĆ STIGAO U LESKOVAC! Na stolu domaća rakija i sveže voće, pevač ne skida osmeh sa lica, evo ko ga je sačekao! (FOTO)

Pre devet dana, Nikola Rokvić je krenuo na hodočašće ka manastiru Svetog Nektarija Eginskog u Grčkoj kako bi prikupio sredstva za pomoć dečijoj onkologiji. Svakodnevno povećanje donacija pruža mu dodatnu motivaciju da nastavi svoj put. Povremeno se javlja sa putovanja i deli detalje sa svojih putovanja, a danas je stigao do Leskovca.

Nikola Rokvić

Tamo ga je dočekao otac Simeon Karuljski, što je Nikola podelio na društvenim mrežama. Bio je gostoljubiv sa domaćom rakijom i svežim voćem, a Nikola je zračio osmehom.

Nedavno je Nikola Rokvić razgovarao za Kurir i podelio svoja osećanja tokom ovog putovanja.

Nikola Rokvić

– Putovanje je divno, osećam radost i podršku mnogih ljudi. Ljudi mi se javljaju, nude vodu, hranu, priloge. Divni ljudi. Veoma sam srećan i to mi daje podsticaj da budem bolji i da lakše pređem ceo put – rekao je Nikola i otkrio izvor svoje snage:

– Snagu crpim iz molitve i misli o mojoj porodici i svim ljudima kojima pomažemo. To su stvari koje mi daju snagu kada bude teško. Pomolim se Bogu i dobijem dodatnu energiju da izdržim i da uradim mnogo više. Čujem se sa porodicom, to mi je najveća snaga i radost. Zahvalan sam Bojani što me podržava, ipak je ona sama sa troje dece, nije joj lako, ali lepo smo se organizovali – rekao je pevač.

Nikola Rokvić

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *