BILA JE NA VRHU SVETA I ISPISALA ISTORIJU! Muž joj likvidiran na pragu 15 dana nakon rođenja ćerke, danas RADI U PEKARI!

BILA JE NA VRHU SVETA I ISPISALA ISTORIJU! Muž joj likvidiran na pragu 15 dana nakon rođenja ćerke, danas RADI U PEKARI!

Svetlana Ceca Kitić, nekadašnja rukometašica, odlučila je da napusti sportsku karijeru i otvori pekaru na Novom Beogradu. Uz podršku ćerke Mare, proširile su posao dodatnom ponudom kuvanih jela samo mesec dana nakon otvaranja pekare.

Svetlana Ceca Kitić, Ceca Kitić

Ceca je objasnila da je nakon dugogodišnje sportske karijere želela promenu i novi izazov. Kako je sportska karijera bila ispunjena, ali i naporna, osećala je potrebu za nečim drugačijim. Započela je rad u pekari kao partner svog kuma, gde je uživala u kontaktu s ljudima i timskom radu. Kada se taj poslovni aranžman završio, Ceca je odlučila da sama nastavi taj posao, iznajmivši sopstveni prostor i otvorivši pekaru.

Svetlana Ceca Kitić

Iako je u početku radila sama od jutra do kasnih poslepodnevnih sati, kasnije je angažovala kuvaricu Cacu i proširila ponudu na gotova jela. Ceca ističe da joj je važno da ponuda u pekari bude kvalitetna i sveže pripremljena, te da ceni stalnu klijentelu koju je uspela da stekne.

Svetlana Kitić, Ceca Kitić, Svetlana Ceca Kitić

Pored posla u pekari, Ceca je posvećena majka troje dece, od kojih su dvoje već samostalni. Njen sin Nikola radi na aerodromu, dok je ćerka Sandra na kruzeru u Nemačkoj. Mlađa ćerka Mara radi sa Cecom u pekari. Ceca ističe da podržava samostalnost svoje dece i podstiče ih da žive svoje živote.

Iako bi mogla da živi od nacionalne penzije, Ceca uživa u radu u pekari i nada se da će posao napredovati, možda čak i prerasti u lanac pekara. Ona s ljubavlju posvećuje vreme svom poslu i radi sa svojim radnicima na poboljšanju usluge i ponude.

Zoran Kovačević Koča

U ljubavnom životu Svetlane Cece Kitić, nekadašnje rukometašice, bilo je mnogo turbulencija i raznovrsnih iskustava. Nakon tri neuspela braka, uključujući i razvod od Gorana Bogunovića, s kojim je, prema njenim rečima, imala iskustvo porodičnog nasilja, započela je vezu sa Zoranom Kovačevićem Kočom. Njih dvoje su bili u vanbračnoj zajednici i dobili su ćerku Sašku. Nažalost, samo 15 dana nakon rođenja deteta, Zoran je ubijen ispred njihove kuće 1998. godine. Ovi događaji jasno pokazuju složenost i težinu kroz koje je Ceca prošla u svom ljubavnom životu.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *