NIKOLA ROKVIĆ RASUT NA HILJADU DELOVA! Tvrdi da je pokojni Marinko uz njega dok pešači: Zadrhtalo mi je srce…

NIKOLA ROKVIĆ RASUT NA HILJADU DELOVA! Tvrdi da je pokojni Marinko uz njega dok pešači: Zadrhtalo mi je srce…

Nikola Rokvić, pevač koji pešači od Beograda do Egine, danas je doživeo poseban trenutak na svom putovanju. Dok je napredovao, čuo je pesme svog oca Marinka koje su ga duboko dirnule.

Na svom Instagram profilu, Nikola je podelio svoja osećanja, opisujući dan kao težak, ali donoseći unutrašnji mir i radost. Posebno ga je dirnulo kada je, dok je prolazio pored jedne kuće, čuo pesmu svog oca. To ga je podsetilo na njegovu snagu i volju, što mu je bilo potrebno za nastavak putovanja.

Nikola Rokvić

“Kada je bilo najteže, prošao sam pored kuće iz koje je zasvirala pesma mog oca Marinka. To me je inspirisalo da uđem u kuću i pozdravim dragu porodicu”, napisao je Nikola.

Ovo iskustvo za njega je bilo znak da ga otac čuva i podržava na njegovom putu. Kasnije, dok je prolazio pored druge kuće, opet je čuo pesmu svog oca, što ga je dodatno emotivno dotaklo.

Marinko Rokvić

Nikola je završio svoju objavu zahvalnošću i blagoslovom za sve one koji su ga podržali na putu, ističući koliko mu znači podrška porodice tokom ovog izazovnog hodočašća.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *