LOPOVI USRED NOĆI DIGLI U VAZDUH BANKOMAT U ZAGREBU: Probudila me eksplozija, jako je puklo, iskočio sam iz kreveta (VIDEO)

LOPOVI USRED NOĆI DIGLI U VAZDUH BANKOMAT U ZAGREBU: Probudila me eksplozija, jako je puklo, iskočio sam iz kreveta (VIDEO)

Nepoznata osoba navodno je u četvrtak oko 3:45 sati aktivirala eksploziv i uništila bankomat na području naselja Stara Peščenica u Zagrebu!

Prema izveštajima hrvatskih medija, u eksploziji nije bilo povređenih, a policijski uviđaj i dalje traje.

Stanovnici tog dela Zagreba su rekli da ih je probudila snažna eksplozija oko 4 ujutro, koja je izazvala podrhtavanje prozora. Nakon što su se probudili, primetili su oštećenje na objektu gde se nalazio bankomat, u sklopu kladionice.

https://fb.watch/rPkMmAagI0/

Oštećen je deo zida oko bankomata, dok su staklena vrata i prozori popucali, uz veću materijalnu štetu.

Za sada nije poznato da li je u eksploziji ukraden novac, ali izvori navode da je ovo već treći slučaj napada na bankomat u prethodnih mesec dana. Prethodni incident dogodio se 22. aprila na Rudeškom putu, gde je iz bankomata ukradeno čak 100.000 evra.

Podsećamo, sličan incident dogodio se nedavno i u Rijeci, kada su nepoznate osobe aktivirale eksploziv i uništile bankomat u robnoj kući na Gornjoj Vežici.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *