“REKLA JOJ JE OVO I OTIŠLA” Otkriveno šta je majka koja je skočila u Bojanu sa troje dece rekla zaovi pre kobnog čina

“REKLA JOJ JE OVO I OTIŠLA” Otkriveno šta je majka koja je skočila u Bojanu sa troje dece rekla zaovi pre kobnog čina

Tužilaštvo u Skadru je objavilo detalje hapšenja Erdžisa Arazita zbog sumnje da je podstakao samoubistvo svoje supruge Alme Arazi i troje dece koji su skočili u reku Bojanu. Prema navodima tužilaštva, sa sigurnosnih kamera zabeleženo je da je 2. maja popodne Alma popila kafu sa sestrom svog supruga. Nakon što su proveli oko 2 sata zajedno, Alma je rekla da će je brat odvesti taksijem i da će otići kući na nedelju dana da se smiri.

Skadar, majka, Albanija

Tužilaštvo navodi da su do ove faze stvorene osnovane sumnje na osnovu dokaza da je Erdžis Arazi, kao posledica kontinuiranog psihičkog nasilja nad suprugom, ispoljavao u vidu kontinuiranog vređanja i preljube, ozbiljno narušavajući njeno dostojanstvo što je izazvalo samoubistvo Alme Araz, za ​​koju se sumnja da se u teškom psihičkom stanju bacila u reku zajedno sa svoje troje maloletne dece.

– Iz podataka istražnih radnji do ove faze proizilazi da se 03.05.2024.godine, oko 17:30 časova, u policijsku stanicu Skadar pojavio državljanin E.A, koji je prijavio odlazak iz stana svoje supruge državljanke A.A, zajedno sa njihovo troje maloletne dece. U vezi sa ovom činjenicom, primljene su izjave lica koja imaju saznanja o događaju, iz kojih je utvrđeno da je 02.05.2024. godine, u popodnevnim časovima, A.A. sa maloletnom decom otišao da popije kafu sa svojom snajom, državljankom V.P, u naselju „Ilirija“ u Skadru. Tu su ostali oko dva sata i tada je A.A. rekla snaji da će je brat odatle odvesti taksijem, pošto će ići kod njega nedelju dana da se smiri – navodi se u saopštenju.

Danas je nađeno telo druge devojčice, dok se za telima majke i sina i dalje traga.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *