“ZLI MONSTRUMI NAM NE DADOŠE DA DUVAMO SVEĆICE ZA TVOJ ROĐENDAN” Oglasio se Dankin otac povodom posebnog dana: “Najmilija naša…”

“ZLI MONSTRUMI NAM NE DADOŠE DA DUVAMO SVEĆICE ZA TVOJ ROĐENDAN” Oglasio se Dankin otac povodom posebnog dana: “Najmilija naša…”

Danka Ilić, koja bi  6. maja, na Đurđevdan, napunila 2 godine, umesto toga je ubijena, kako se sumnja, 26. marta u Banjskom polju. Policija i dalje traga za telom devojčice, iako su osumnjičeni za njeno ubistvo Srđan Janković (50) i Dejan Dragijević (50) uhapšeni 4. aprila. Oni su priznali da su udarili devojčicu automobilom, ugušili je, a zatim se rešili tela.

Otac Danka, Miloš Ilić, povodom njenog rođendana oglasio se na društvenim mrežama.

Danka Ilić

“Naša draga mala, danas bismo trebali da ti zapalimo svećicu za tvoj drugi rođendan, ljubavi naša. To nam ne dozvoliše neki zli monstrumi, ti im oprosti, a Bog je veliki i on će da im sudi! Vole te najviše tvoj brat, mama i tata,” napisao je Miloš Ilić uz fotografiju devojčice.

majka Ivana i otac Miloš

Dragijević i Janković su priznali zločin dok su bili ispitivani u policiji, prvo padajući na poligrafu. Dragijević je detaljno opisao kako su udarili devojčicu automobilom, a potom je priznao da je, videvši da devojčica još diše, on zadavio, nakon čega su odneli njeno telo na obližnju deponiju. Međutim, dva dana kasnije, kada su primetili da se intenzivno traga za devojčicom, premestili su telo na drugu lokaciju.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *