ZAVIRITE U PUTINOVU PALATU OD MILIJARDU DOLARA: Na mestu šipke za STRIPTIZ sad je CRKVA! Jedna stvar je ZABRANJENA! (FOTO/VIDEO)

ZAVIRITE U PUTINOVU PALATU OD MILIJARDU DOLARA: Na mestu šipke za STRIPTIZ sad je CRKVA! Jedna stvar je ZABRANJENA! (FOTO/VIDEO)

Vladimir Putin, predsednik Rusije, preuredio je svoju raskošnu palatu na litici vrednu 1,25 milijardi dolara, pokazujući promene u ukusu i stilu. Ova palata, poznata kao “Putinova palata”, privukla je pažnju javnosti i medija nakon što su istraživački novinari u saradnji sa Fondacijom za borbu protiv korupcije otkrili detalje o njoj pre tri godine.

Vladimir Putin

Vladimir Putin

 

Iako je Kremlj prvobitno tvrdio da palata pripada biznismenu Arkadiju Rotenbergu, Putinovom prijatelju, kasnije su se pojavile informacije koje ukazuju na to da je zapravo Putinov projekat. Novi snimci pokazuju da je palata pretrpela velike promene, uključujući uklanjanje elemenata koji su izazivali kontroverze, poput striptiz bine, kazina i “akva diska”.

Vladimir PutinVladimir Putin

Vladimir Putin

Umesto toga, sada se u palati nalaze tradicionalne komponente, poput crkve sa ikonama i slikama koje slave istorijska ratna herojstva Rusije. Takođe su primećeni skupoceni tepisi i lusteri, kao i dekoracije inspirisane antikvitetima.

Vladimir Putin

Otkriće renoviranja palate došlo je u vreme kada je Putin inaugurisan za peti mandat, nakon izbora koje Zapad smatra nameštenim. Istraživači su otkrili detalje o renoviranju zahvaljujući snimcima koje je napravio jedan od radnika na projektu.

Vladimir Putin

Navaljnov tim iz Fondacije za borbu protiv korupcije ranije je izneo informacije o tajnoj palati u svom dokumentarnom filmu, a kasnije je jedan od ključnih aktera ovog projekta, general Genadij Lopirev, umro u zatvoru pod misterioznim okolnostima.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *