“ONA TO NIKADA NE BI URADILA, PORUKA JE NAPISANA PREKO PROGRAMA”: Anina porodica i prijateljice sumnjaju u Davida od samog početka

“ONA TO NIKADA NE BI URADILA, PORUKA JE NAPISANA PREKO PROGRAMA”: Anina porodica i prijateljice sumnjaju u Davida od samog početka

Muž nestale Kolumbijke Ane Knežević, David, Srbin, uhapšen je na aerodromu u Majamiju zbog sumnje da je povezan sa njenim nestankom u Madridu početkom februara. Iako je David tvrdio da je angažovan u potrazi za Anom i da nema veze sa njenim nestankom, porodica i prijatelji Ane su sumnjali u njegovu ulogu.

Pre nestanka Ane, njen prijatelj je dobio poruku sa njenog telefona u kojoj se navodi da je upoznala “čoveka na ulici” i da idu zajedno do letnje kuće gde je slab signal. Anin brat je odmah reagovao tvrdeći da to nije tipično za Anino ponašanje.

Brat nestale devojke izneo je svoje sumnje u vezi sa nestankom i istakao činjenicu da su kamere na zgradi bile onesposobljene, što ih kao porodicu zabrinjava. Izrazio je loš osećaj i izjavio da je čuo da policija u Španiji radi na slučaju, ali da nije siguran da imaju sve potrebne informacije. Njegov glavni cilj je da mu se sestra vrati.

Takođe je naglasio da poruka sa Aninog broja, u kojoj se navodi da je upoznala stranca, ne deluje uverljivo jer poznaje svoju sestru čitavog života i smatra da to nikada ne bi uradila. Izrazio je sumnju da je poruka generisana preko programa za prevođenje.

Na nagađanja da je Ana nestabilna ili koristi droge, brat je odgovorio da je ona bila dobro i da se oporavljala od razvoda. Takođe je podelio da je imao telefonski razgovor sa njom u kom je Ana izrazila želju da otputuje.

Govoreći o svom zetu iz Srbije, brat nestale Ane je izrazio saosećanje sa Aninim teškoćama tokom razvoda, izrazio sumnju zbog želje za saznanjem o tome šta se desilo sa njegovom sestrom, ali je istakao da ne želi donositi prerane zaključke.

Ana Knežević

 

Brat nestale Ane izjavio je da nije siguran da li se čovek može promeniti za to vreme, ali je odbio da spekuliše o karakteru svog zeta ili bilo čemu sličnom.

U američkim medijima je kasnije objavljena prepiska između Ane i njene prijateljice u kojoj Ana govori o lošem odnosu sa suprugom. Navodi se da je Ana pomenula kako je saznala da je suprug imao ljubavnicu u Bogoti, čak i dok su ona i suprug pokušavali da reše probleme na terapiji za parove. Ana je iznela kako je osećala da je ostavljena “kao pas na ulici” u Beogradu i kako je osećala da je već bila zlostavljana u tom trenutku, navodeći da je bila izložena veoma agresivnom ponašanju.

Ana i David

Navodno, lokalni mediji su spekulisali o postojanju ljubavnice, tvrdeći da je David od iste te žene zatražio da mu napiše poruku na španskom jeziku koji odgovara kolumbijskom narečju. Poruka bi trebalo da sadrži reči: “Upoznala sam nekoga divnog. Ima kuću dva sata od Madrida. Sada idemo tamo i provesti nekoliko dana. Tamo gotovo da nema signala, javiću se kada se budem vratila.” Nakon toga, on joj je navodno poslao još jednu poruku u kojoj je napisao: “Juče mi je posle terapije bila potrebna šetnja i prišao mi je na ulici! Neverovatna veza. Kao nikada ranije.”

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *