KAKO JE POKOJNI MARINKO ROKVIĆ PODELIO IMOVINU: Ono što je dobio vanbračni sin sve je ostavilo bez teksta

KAKO JE POKOJNI MARINKO ROKVIĆ PODELIO IMOVINU: Ono što je dobio vanbračni sin sve je ostavilo bez teksta

Kada je pevač Marinko Rokvić izgubio bitku sa bolešću u novembru 2021. godine, ostavio je iza sebe suprugu, dvojicu sinova iz braka sa Slavicom – Nikolu i Marka, i još jednog sina, Darija, iz vanbračne veze. Iako mnogi su bili zainteresovani za sadržaj njegovog testamenta i raspodelu imovine, Marinko nije napisao testament.

Marinko Rokvić

S obzirom na svoju posvećenost porodici, pevač je odlučio da imovinu raspodeli na jednake delove između svojih sinova i supruge, smatrajući to najpravednijim. Njegova supruga je takođe podržavala ovu odluku. Marinko je voleo svoju porodicu iznad svega, te je želeo da deca žive u miru i slozi, pa je razgovarao sa njima i postigli su dogovor o raspodeli imovine.

Nikola Rokvić

Izvori bliski porodici ističu da Marinko nije želeo da njegova deca budu u sporu oko nasleđa i imovine, te je sve bio organizovao na takav način da nijedan sin ne bude zakinut ni za ljubav, ni za pažnju, ni za finansijsku podršku koju je ostavio za sobom. Ova odluka je doprinela očuvanju skladnog odnosa unutar porodice, a Marinko je ispraćen na večni počinak uz poštovanje koje je zaslužio.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *